Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek vele?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

16 éves srác vagyok. Van egy ikertestvérem. Két nappal ezelőtt vallotta be, hogy meleg. Nem tudom, hogy mit csináljak. Képtelen vagyok így elfogadni. Komolyan gondolkoztam azon, hogy kiverem belőle ezt az érzést. Végül is, egy két pofon mindent helyre tesz, nem?

2012. aug. 30. 16:20
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
74%
Ja nyilván úgy megy, hogy két pofonnal helyre lehet hozni... ha így menne nem lennének melegek nem?:D A helyedben inkább attól kezdenék félni, nehogy te is meleg legyél, mert hát ikertestvér... tudod hogy megy ez ikreknél :D
2012. aug. 30. 16:21
 2/28 anonim ***** válasza:
100%

idióta.... és ha ő szereti a pasikat, te meg a nőket, akkor - mivel számára te más vagy - utána verjen agyon ő téged?

A másság létező dolog. Nem kedvelem a homokosokat, de ezt el kell fogadni. ha meg a testvéredről van szó, akkor különösképpen igaz ez...

Következő lépés, hogy kitagadod??? Ez az... rendes testvér... Gratulálok...

2012. aug. 30. 16:22
 3/28 A kérdező kommentje:

Első, ezt azonnal vond vissza! Én nem vagyok mocskos fartúró! Inkább elvágnám a torkomat!

Második, igen, akkor kitagadom. Inkább haljon meg, mint hogy melegként legyen a testvérem. Ne hozzon szégyent rám a tetteivel!

2012. aug. 30. 16:24
 4/28 anonim ***** válasza:

Fogadd el!!

Nem tudsz mit csinálni...

2012. aug. 30. 16:27
 5/28 anonim ***** válasza:
100%
"...kiverem belőle ezt az érzést" :D :D :D
2012. aug. 30. 16:28
 6/28 anonim ***** válasza:
64%

Téged kéne felpofozni te szerencsétlen f*sz!!!!

Mit tegyél semmit semmit nem kell tened azon kívűl ,h leszarnod és nem foglalkozni vele elfogadni olyannak amilyen ő..

Ki a faxomat érdekli ,h meleg ?? Már boccs mégis mi a fax közöd van hozzá ????

Utálom az ilyen elitélő homofób gyökereket amilyen te is vagy!!

A szomorú ,h nem csak valami haverja vagy aki tök mind 1 ,h mit gondol hanem pont a testvére neked kellene ezt a legjoban megértened és elfogadnod+támogatni őt talán majd 1x er mgjön az eszed ...

2012. aug. 30. 16:28
 7/28 anonim válasza:
1.Ne tagadd ki ! 2. Hogyha megkérdez téged hogy szerinted jóképű a srác akkor mond neki hogy hadj ki belöle de finoman
2012. aug. 30. 16:31
 8/28 A.Romanov ***** válasza:
Tagadd ki a családból
2012. aug. 30. 16:34
 9/28 anonim válasza:
ma 16:31-es vagyok és mivan hogyha csak szivat ??
 10/28 anonim ***** válasza:
64%
Amúgy akik ennyire elítélik a melegséget illetve ennyire köpködnek szítkozódnak ezen a szexuális formán sok esetben lehet a háttérben látens homoszexuálitás illetve ,h az illető maximálisan elnyomja magában vagy nem képes szembesülni a ténnyel ,h meleg évekig nőkkel van dolga akár családot is alapít majd sok évvel késöbb amikor már enyhültek benne a dolgok az asszony háta mögött férfiakkal keres alkalmi kalandokat bocs ,de ezt gondolom róllad is ...
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!