Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiatal lányt támogatott e már...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiatal lányt támogatott e már valaki ellenszolgáltatásért, és mi lett belőle?

Figyelt kérdés
Gondolkoztam, hogy egy fiatal lányt támogatnék anyagilag, aki ki tudja még utána ki lehetne mellettem. Sokan hallottam, hogy a tandíjat alig bírják fizetni, és gondoltam, mert időm kevés csajozgatni felraknék egy ilyen hirdetés. Érdeklődnék, hogy ha volt, akkor kinek milyen tapasztalata van ezzel kapcsolatban. Sajnos kurvul a világ, pont én maradjak ki belőle? :)

#támogató #fiatal lány támogatót keres #fiatal lányt támogató #egyetemista főiskolás lány ellenszolgáltatásért
2012. aug. 30. 13:24
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
0%

Én úgy tudom hogy az állami gondozottak között ez nagyobb divat. Kijönnek az intézetből nincs szülő munka pénz szívesen beköltöznek egy xzexre éhes öreg f@szhoz

A tanult nők között ez ritka jelenség csak az a bizonyos könyv próbálja elhitetni, hogy minden egyetemista vagy később diplomás nő kapható erre. Eleve a nagyon csóringer szerinted megy bölcsésznek ?

2012. nov. 25. 15:30
 22/26 anonim ***** válasza:
Nekem jó lenne egy ilyen lány, szívesen segítenék neki és ki tudja talán valami ki is alakulhat belőle, pedig nem szorulok arra hogy így keressek valakit de ha megtehetem miért ne? HOgy hol lehet ilyen lányt találni az már más kérdés, nem tudom, ha tudnám már lenne.
2012. nov. 25. 18:15
 23/26 anonim ***** válasza:
91%
Én is ezen gondolkodok, sztem nem annyira visszataszító a dolog, mint ahogy azt sokan állítják. Fiatal és szép vagyok, pénzem nincs, ugyan dolgozok de nem tudok annyit keresni, amennyi elég lenne, hát miért ne mennék bele egy ilyenbe? Ha találok egy férfit, aki tudna támogatni és aki szimpatikus is (és nem 70 éves), akkor én szívesen elvállalnám.
2013. nov. 15. 17:35
 24/26 anonim ***** válasza:
23-as. A támogatásnak sokszor nyilván az a lényege, hogy olyanok támogatnak, akik támogatás nélkül nem találnak maguknak senkit. Tehát nagy eséllyel, nem lesz szimpatikus a támogató, éppen ezért támogat, hogy ez ne számítson.
2014. márc. 5. 20:01
 25/26 anonim ***** válasza:
71%
24-es tévedsz. Tök sikeres vagyok és nőkből sincsen hiányom és mégis támogattam csajt és most is keresek mivel egészen egyszerűen nincsen szükségem most állandó nőre, aki nyaggat hogy hol voltam, miért nem jöttem haza időben, miért süt a nap vagy miért fúj a szél.....
2014. márc. 5. 23:03
 26/26 anonim ***** válasza:

Akkor csak nem tévedek. Azt írtam, hogy "sokszor", sok férfira igaz ez, de nem mindenkire. És akkor te sem lehetsz annyira szimpi a csajoknak, mert ez a "ne nyaggasson", "ne kérdezze hol vagyok" típus sem jön be a csajoknak.

Meg akkor te is azért fizetsz, hogy ezeket ne kelljen elviselned. Viszont a nők úgy el vannak szállva maguktól, hogy még, ha fizetsz is, akkor is vannak elvárásaik.

2014. márc. 5. 23:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!