Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiatal lányt támogatott e már...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiatal lányt támogatott e már valaki ellenszolgáltatásért, és mi lett belőle?

Figyelt kérdés
Gondolkoztam, hogy egy fiatal lányt támogatnék anyagilag, aki ki tudja még utána ki lehetne mellettem. Sokan hallottam, hogy a tandíjat alig bírják fizetni, és gondoltam, mert időm kevés csajozgatni felraknék egy ilyen hirdetés. Érdeklődnék, hogy ha volt, akkor kinek milyen tapasztalata van ezzel kapcsolatban. Sajnos kurvul a világ, pont én maradjak ki belőle? :)

#támogató #fiatal lány támogatót keres #fiatal lányt támogató #egyetemista főiskolás lány ellenszolgáltatásért
2012. aug. 30. 13:24
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy fater hajt, mint az állat a cégél, alig van időm, de már gondolkoztam, hogy kiválok, és élek normális életet. Reggel 8tól este 9 ig általában benn rohadok, sokszor a hétvége sem különb. Szerintetek este 9 után kinek van már ereje ilyenekre? Ez a bajom. De nagyon sokatoknak egyébként igaza van, szó se róla. Nekem csak egy felvetés volt, és ilyeneket nem fogok a barátaimnak elmondani, hogy min gondolkozok. Ezért tettem fel a kérdést itt.
2012. aug. 30. 14:40
 12/26 anonim ***** válasza:
91%
szóval lehet belőle hosszú távú kapcsolat is, amíg a férfi meg nem unja a lányt
2012. aug. 30. 15:02
 13/26 anonim ***** válasza:
24%
Haver el kell hogy keserítselek, a csajoknál (tisztelet a kivételnek) , alap, hogy támogatod.... általában a pénzre mennek...
2012. aug. 31. 08:41
 14/26 agi91babe ***** válasza:
67%

Szia Kérdező!

Én már kényszerültem ilyen helyzetbe. Nem volt pénzem de a sulit nem akartam abbahagyni, és nem tudtam mellette annyit dolgozni hogy meló+diákhitel fedezzen mindent és még élni is legyen pénzem. Szüleim nem tudtak támogatni. Kényszerből döntöttem így, de egy kellemes emberi kapcsolat lett belőle jó szexel. Eleve nem vállal, ha nem bírja a látványod. Hosszú távon senki nem menne úgy bele. Ez egy kölcsönösen előnyös megállapodás.

Üdv.

2012. szept. 7. 20:17
 15/26 anonim ***** válasza:
91%
Utolsó: és hol kerestél ilyen támogatót?
2012. szept. 19. 15:25
 16/26 agi91babe ***** válasza:
73%
Igazából nem én kerestem, egy állásinterjún voltam, a munkára nem voltam alkalmas, viszont utána megkeresett az úriember, hogy mi lenne ha.....
2012. szept. 20. 12:31
 17/26 anonim ***** válasza:
28%
Ez komoly... Ilyen lányba én is szívesen belefutnék. (Meg az ilyen lány is belém, gondolom.:)
2012. szept. 20. 13:04
 18/26 agi91babe ***** válasza:
41%
:))
2012. szept. 20. 13:39
 19/26 anonim ***** válasza:
44%
És kedves ági, édesapád/anyád mit szólt hozzá, hogy prostituált lettél? És vajon milyen szakra jártál, amit tényleg, de annyira nem lehetett otthagyni?
2012. szept. 24. 15:13
 20/26 agi91babe ***** válasza:
63%

Kedves mindentudó kérdező!

Nyilvánvalóan a szüleimnek nem adtam részletes élménybeszámolót, úgy vélem más sem tenné. Ez egyébként is az én saját dolgom, felnőtt nő lévén. A szakom pedig az volt ahová 12 éves korom óta menni akartam, pszichológia.

Nyilván ott lehetett volna hagyni, mint akármi mást, de nem szokásom félbehagyni dolgokat.

És bármilyen hihetetlen,emberileg ez volt az egyik legtartalmasabb kapcsolatom. Rendkívül sokat köszönhetek annak az embernek. Valószínűleg nem valósítottam volna meg a terveim 90%-át nélküle.

Erről ennyit. :)

2012. szept. 24. 19:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!