Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiatal lányt támogatott e már valaki ellenszolgáltatásért, és mi lett belőle?
Szia Kérdező!
Én már kényszerültem ilyen helyzetbe. Nem volt pénzem de a sulit nem akartam abbahagyni, és nem tudtam mellette annyit dolgozni hogy meló+diákhitel fedezzen mindent és még élni is legyen pénzem. Szüleim nem tudtak támogatni. Kényszerből döntöttem így, de egy kellemes emberi kapcsolat lett belőle jó szexel. Eleve nem vállal, ha nem bírja a látványod. Hosszú távon senki nem menne úgy bele. Ez egy kölcsönösen előnyös megállapodás.
Üdv.
Kedves mindentudó kérdező!
Nyilvánvalóan a szüleimnek nem adtam részletes élménybeszámolót, úgy vélem más sem tenné. Ez egyébként is az én saját dolgom, felnőtt nő lévén. A szakom pedig az volt ahová 12 éves korom óta menni akartam, pszichológia.
Nyilván ott lehetett volna hagyni, mint akármi mást, de nem szokásom félbehagyni dolgokat.
És bármilyen hihetetlen,emberileg ez volt az egyik legtartalmasabb kapcsolatom. Rendkívül sokat köszönhetek annak az embernek. Valószínűleg nem valósítottam volna meg a terveim 90%-át nélküle.
Erről ennyit. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!