Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Támogatott fogamzásgátló tabletta? (többi lent)
Holnap megyek nőgyógyászhoz fogamzásgátló tablettát felíratni.
Egy ismerősöm azt mondta hogy kérjem támogatottan,és akkor az árnak csak a 10%-át kell fizetnem.
Ez igaz?Létezik ilyen?
Hát azért ez sántít. Csak olyan tablettára van TB támogatás, ami alapvetően nem fogamzásgátló, hanem hormongyógyszer, és bizonyos betegségek kezelésére szolgál, csak "mellékhatásként" fogamzásgátló. Ilyen a cypromix, minerva, diane35.
Ha nincs semmi bajod, csak fogamzásgátlásra kell, akkor eszedbe se jusson ilyen gyógyszert kérni, mert később nagyon megbánhatod.
A többi tabletta nem TB támogatott.
Nem tudom mit visongsz 87%-os...
Szerintem nem ártana, ha az állam nyújtana némi támogatást a fogamzásgátló eszközökre, akkor talán nem lenne a második leggyakoribb műtét az abortusz. A dugást nem tudod betiltani, mert ösztön, és hiába tiltod, úgy is mindenki csinálja...akkor már lehet jobb lenne, ha inkább megelőznénk a nem kívánt terhességet.
Ja azért ne értsetek félre, én is szedtem, csak megfizettem. És aztán a meddőségi kezelésemet is TELJES árban ÉN térítettem meg. A terhességem nyomonkövetését is teljes árban fogom fizetni, mert magánorvoshoz megyek.
De attól még tarthatom nemnormálisnak az állam pénzén szexelést... főleg kiskorúaknál.
Amúgy pedig jólesik visongani.
És a lepontozást magasról lesz.rom, tényleg. Sajnálom, hogy azt hiszi valaki, hogy a lepontozással bosszút áll a másikon. Aki ennyire fontosnak tartja az ezen az oldalon kapott %-át azt eléggé sajnálom... milyen élete van ha ez a lényeg benne?!
De nem érted amit mondok? Szerinted nem lenne értelmesebb, ha inkább támogatnánk a fogamzásgátlást?
Vagy te úgy vagy vele, hogy haljon meg minél több magzat inkább, minthogy olcsóbban kapjon mindenki tablettát/óvszert/spirált/pesszáriumot akármit?
De értem. És igazad van, DE aki nem bírja dugás nélkül, az fizessen érte.
Hidd el, nem ettől lesz kevesebb az abortusz, a gyakorlat azt mutatja, hogy ha ingyen adják sem csökken az abortuszok száma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!