Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk/férfiak, nők/lányok! Hosszú hajú nők vs. Rövid hajú nők? Melyik?
Láttam ma egy érdekes kérdést egy oldalon. Az volt a kérdés, hogy vajon a rövid hajú nőket lehet e nőnek tekinteni, és hogy a pasik melyiket preferálják, és miért?
Végül kitört a világháború a két tábor között. :)
Most titeket kérdezlek: nektek melyik jön be jobban?
Egy kis szemléltetés:
Megmondom őszintén, hogy én is inkább a hosszú hajat preferálom jobban. Szerintem nőiesebb. Nem véletlenül van a legtöbb pasinak rövid haja, és a legtöbb nőnek hosszú haja. De nincs gondom a rövid hajú lányokkal sem, bár szerintem Emmának pont, hogy nem áll jól. :) Olyan "kisöcsém" stílusa lett így. :D De van egy barátnőm, neki is rövid a haja, és nem is tudnám őt máshogy elképzelni.
Az említett oldalon a rövid hajúak nagyon a hosszú hajúak ellen támadtak, mondván, hogy idióta tinilány-hajuk van így a nőknek. Azért ettől a felfogástól kicsit elhűltem. Oké, én elfogadom a rövid hajat is, de azért ne tinilányozzuk már le a másikat, mert neki hosszú haja van. :D
nekem 3 évesen vállig éro,dus,sotétbarna hajam volt, de az anyám levágatta,és most nagyon ritka. most kb vállig (se) ér,is nagyon lassan no :( (bocs,Szlovákiában nincs sok ékezet)
13/L
Rövidnek én inkább Halle Berryt rAKTAM VOLNA BE.
Kinek mi áll jól.
Én azt veszem észre, hogy van az a típusú arc, aki nőiesebben, vagy legalábbis észrevehetőbben, dögösebben néz ki rövid hajjal, hosszúval meg tucat átlag lányka. Én nálunk inkább a rövidre szavazok (van ilyen ismerősöm, egyszerűen nagyon hülyén nő a haja, és röviddel tényleg még nőiesebb is, mert a saját hosszú hajával mintha egy férfi magára húzott volna egy parókát... egy vagány rövid frizurával meg sokkal csajosabb).
Sok nőnek viszont tényleg jobban áll a hosszabb haj. Vagy fogalmazzunk úgy, a többségnek, főleg a pasiknak, jobban tetszik a hosszú haj, gyakran még akkor is, ha vele tipikusan tucat a csaj (nem is feltétlen a szép tucatokról beszélek, hanem a semmilyen jellegtelen átlag csajokról).
Aki meg a rövid hajú nőt nem tartja nőnek, az elég korlátolt. Én meg ekkora IQ-val rendelkező képződményeket nem nézek embernek ennyi erővel :D.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!