Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk/férfiak, nők/lányok!...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk/férfiak, nők/lányok! Hosszú hajú nők vs. Rövid hajú nők? Melyik?

Figyelt kérdés

Láttam ma egy érdekes kérdést egy oldalon. Az volt a kérdés, hogy vajon a rövid hajú nőket lehet e nőnek tekinteni, és hogy a pasik melyiket preferálják, és miért?

Végül kitört a világháború a két tábor között. :)

Most titeket kérdezlek: nektek melyik jön be jobban?

Egy kis szemléltetés:

[link]

[link]

2012. aug. 30. 13:05
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
46%
Ez hülyeség ha valakinek gyönyörű az arca akkor aztán egál hogy hosszú vagy rövid a haja úgyis gyönyörű marad és nőies,sőt az ilyen lányoknak valóban néha jobban áll a rövid mert még nőcisebek lesznek.Viszont aki nem gyönyörű fejű annak kell a hosszú haj h takarja a fejét meg nőiesítse meg szépítse stb.
2012. aug. 30. 14:15
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
De akinek gyönyörű az arca, az még gyönyörűbb lesz hosszú hajjal ;)
2012. aug. 30. 14:21
 13/18 A kérdező kommentje:

Megmondom őszintén, hogy én is inkább a hosszú hajat preferálom jobban. Szerintem nőiesebb. Nem véletlenül van a legtöbb pasinak rövid haja, és a legtöbb nőnek hosszú haja. De nincs gondom a rövid hajú lányokkal sem, bár szerintem Emmának pont, hogy nem áll jól. :) Olyan "kisöcsém" stílusa lett így. :D De van egy barátnőm, neki is rövid a haja, és nem is tudnám őt máshogy elképzelni.

Az említett oldalon a rövid hajúak nagyon a hosszú hajúak ellen támadtak, mondván, hogy idióta tinilány-hajuk van így a nőknek. Azért ettől a felfogástól kicsit elhűltem. Oké, én elfogadom a rövid hajat is, de azért ne tinilányozzuk már le a másikat, mert neki hosszú haja van. :D

2012. aug. 30. 14:32
 14/18 anonim válasza:

nekem 3 évesen vállig éro,dus,sotétbarna hajam volt, de az anyám levágatta,és most nagyon ritka. most kb vállig (se) ér,is nagyon lassan no :( (bocs,Szlovákiában nincs sok ékezet)

13/L

2012. aug. 31. 14:41
 15/18 anonim ***** válasza:

Rövidnek én inkább Halle Berryt rAKTAM VOLNA BE.

[link]

2012. szept. 3. 13:30
 16/18 anonim válasza:
attól függ hogy az illetőnek jól áll-e. De egyébként meg a hosszúra tudok nagyon bukni.
2012. szept. 3. 14:07
 17/18 anonim ***** válasza:
Nem tartozik teljesen a kérdéshez, de nekem 10 éven át fekete Cleopátra frizurám, volt. Tavaly júniusba úgy döntöttem, hogy megnövesztem derékig érőre.. Nos, mióta hosszú a hajam rengeteg férfi megnéz.. nem is gondoltam volna, metrón, kocsiból lesnek kifelé.. sokan megdicsérnek, milyen csinos vagyok.. egyszerűen mert feltűnő egy hosszú hajú nő. Ráadásul nekem kerek arcom van és így jól áll a hosszú haj, bár dúsabb is lehetne.. Nos, ha ezt 10 évvel ezelőtt tudtam volna, bizonyára könnyebben ment volna a párkeresés.. :( Mai fejjel már bánom.. Ennyit a rövid vs. hosszú hajról..
2012. dec. 28. 13:57
 18/18 anonim ***** válasza:

Kinek mi áll jól.

Én azt veszem észre, hogy van az a típusú arc, aki nőiesebben, vagy legalábbis észrevehetőbben, dögösebben néz ki rövid hajjal, hosszúval meg tucat átlag lányka. Én nálunk inkább a rövidre szavazok (van ilyen ismerősöm, egyszerűen nagyon hülyén nő a haja, és röviddel tényleg még nőiesebb is, mert a saját hosszú hajával mintha egy férfi magára húzott volna egy parókát... egy vagány rövid frizurával meg sokkal csajosabb).

Sok nőnek viszont tényleg jobban áll a hosszabb haj. Vagy fogalmazzunk úgy, a többségnek, főleg a pasiknak, jobban tetszik a hosszú haj, gyakran még akkor is, ha vele tipikusan tucat a csaj (nem is feltétlen a szép tucatokról beszélek, hanem a semmilyen jellegtelen átlag csajokról).

Aki meg a rövid hajú nőt nem tartja nőnek, az elég korlátolt. Én meg ekkora IQ-val rendelkező képződményeket nem nézek embernek ennyi erővel :D.

2016. okt. 24. 14:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!