Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok, miért utáljátok az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, miért utáljátok az olyan lányokat, akikért oda vannak a férfiak?

Figyelt kérdés

Mindenki azt mondja, hogy nem azért, mert féltékenyek... de akkor miért? Most őszintén, ezt sose értettem.

És most nem az ostoba plázacica kategóriára gondolok, hanem akik tényleg nagyon szépek és nyilván népszerűek is a férfiak körében.

2012. júl. 12. 12:30
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
44%

Utálják? És mindenki azt mondja?

Mondjuk ne általánosíts.

2012. júl. 12. 12:32
 2/12 anonim ***** válasza:
100%

Mert minden férfi velük foglalkozik.

Nálunk is ez megy a munkahelyen, az egyik kolléga nagyon csinos, és az ügyfelek állandóan hozzák neki a virágokat és csokikat, közben pedig a többi nő majd felrobban. Vicces hallgatni amikor elkezdenek beszélni róla, amikor szabadnapos. :)

2012. júl. 12. 12:35
 3/12 anonim ***** válasza:
Nem mondom, hogy kifejezetten utálom, inkább irigylem. :D 18/l
2012. júl. 12. 12:35
 4/12 anonim ***** válasza:
62%

A többi srác is utálja a pávákat... :D Irigység mi más.

Majd mindjárt jön a sok "dehogy vagyok én irigy a sok ribancra, miért is lennék a tökéletes alakjukra az igényes sminkjükre a beszédkészségükre a tartásukra az önbizalmukra a kitartásukra, ugyan ha egy férfinek ez a ribanc kell hát tessék én megvárom a szőke herceget fehér lovon aki elfogad olyannak amelyen vagyok, igaz, hogy közben én is egy olyan igényes férfit akarok, mint amilyen nekik van, de tenné én nem vagyok hajlandó érte velük szemben".

2012. júl. 12. 12:36
 5/12 A kérdező kommentje:

Bocsánat nem akartam általánosítani, csak ezekkel a szavakkal egyszerűbb volt leírni a kérdést, de nyilván nem vonatkozik mindenkire. :)

Én is irigységnek gondolom, de akkor is ezt mondják általában, hogy nem az, és érdekelne, hogy vajon mi. :)

2012. júl. 12. 12:39
 6/12 anonim ***** válasza:
a szép, csinos, intelligens és kapós lányokra irigy vagyok, természetesen. a ribancok hidegen hagynak, bár inkább utálom őket mintsem szeretném.
2012. júl. 12. 12:40
 7/12 anonim ***** válasza:
azért mert NŐK
2012. júl. 12. 12:41
 8/12 anonim ***** válasza:

ezt úgy hívják hogy: irigység

keress rá a szótárba

2012. júl. 12. 12:58
 9/12 anonim ***** válasza:

Ez az irigység. De attól, hogy valaki irigy, nem tudom miért kell utálni a másikat.

A férfiaknál is ugyanúgy jelen van, csak nem hangoztatják, hisz akkor bevallanák, hogy van náluk jobb is. :)

2012. júl. 12. 13:19
 10/12 nevem-senki ***** válasza:
Engem is megfúrtak a kolléganőim. :-( Akkor tényleg azért, mert irígyek? Én meg egy naív pi.csa.
2012. júl. 12. 13:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!