Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk/férfiak, nők/lányok! Hosszú hajú nők vs. Rövid hajú nők? Melyik?
Láttam ma egy érdekes kérdést egy oldalon. Az volt a kérdés, hogy vajon a rövid hajú nőket lehet e nőnek tekinteni, és hogy a pasik melyiket preferálják, és miért?
Végül kitört a világháború a két tábor között. :)
Most titeket kérdezlek: nektek melyik jön be jobban?
Egy kis szemléltetés:
teljesen mindegy az a fő h a csajnak jól álljon a fizura :-)
ami meg a másikat illeti akkor a hosszú hajú pasik nem pasik ????
:-DDDDD
szedtem már fel pasit hosszú és rövid (3-4cm) hajjal is mindegyik az ép aktuális frizurámat kedvelte :-)))
világ áletemben hosszú hajam volt
most jóval mell alá ér, de én valami ilyen szeretnék: [link]
szerintem a hosszú haj nőies a rövid férfiaknak való
DE ITT VAN AZ ÉLŐ PÉLDA HOGY A NŐKNEK A HOSSZÚ HAJ VALÓ
PL:
MILEY CYRUS:
hosszú: [link]
rövid: [link]
VANESSA HUDGENS:
hosszú: [link]
rövid: [link]
lehet hogy valakinek a rövid haj áll jól, de a minimum hossz vállig érő legyen
könyörgöm nők vagyunk és nem férfiak!
16/l
Nekem elég rövid hajam van (barnás-fekete vörös tincsekkel a frufrumban) és minden ismerősöm azt mondja sokkal jobban áll mint hosszan. Meg jobban is illik a személyiségemhez.
Az arcom elég vékony amit a hosszú haj állandóan még jobban keskenyített, míg végül csontvázra hasonlítottam. :)
Szerintem ez nem hajfüggő. Mindenki találja meg ami neki jól áll. (ha már példát kell hozni szexi rövid hajú színésznőre...Emma Watsonnak például jól áll a rövid :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!