Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudom mit csináljak, hogy dolgozzam fel (emésszem meg)?
Van egy barátom(párom) akivel jó ideje együtt vagyok. És van egy fiúbarátom(barát-barát) aki iránt többet érzek, mint barátság.. de a párom és ez a fiúbarát meg haverok. Nem is olyan rég csókolóztunk is, szám szerint három alkalommal, mindháromszor ő kezdeményezett, és ilyenkor úgy tűnt vonzódik hozzám, de amikor felhoztam neki, hogy mi lenne ha ő meg én.. akkor kerülte a témát és leginkább a barátomra hivatkozott, hogy miatta nem, viszont érzem, hogy intimebb köztünk a kapcsolat mint akármelyik másik haverommal, rengetegszer összenézünk, valamilyen úton-módon mindig kitalálja, hogy érjen hozzám anélkül, hogy észrevennék, de sajnos már neki is van barátnője.. még olyankor is előfordult, hogy megölelt és megfogta a fenekem, vagy csak megsimogatott, de én ezt el akarom kerülni mert így soha nem fogom elfelejteni. Ráadásul ma beszéltem a barátnőjével és mondta, hogy a nevemen szólította őt.. akkor akadtam ki igazán. MIT CSINÁLJAK, KÖNYÖRGÖM? Segísetek. :(
19/L
Első: Igazából a haveromat csak elfelejteni szeretném, de nem tudom, hogy tegyem ezt.. mert addig semmi ilyen baj nem volt a kapcsolatunkban, és meg sem tehetem, hogy a haveromat válasszam mert már van barátnője és szereti szerintem..
Második: Én is ilyesmit érzek, de már elmondtam neki, hogy mit érzek iránta(persze nem vallottam szerelmet, de eléggé afelé irányult) és hát ugyanúgy a barátnőjével maradt, szerintem fél attól, hogy mi történne a baráti körben, ha így felborulnának a dolgok, vagy csak taszítja bennem valami és csak egy pici dolog vonzza, nem tudom.. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!