Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem tudom mit csináljak, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem tudom mit csináljak, hogy dolgozzam fel (emésszem meg)?

Figyelt kérdés

Van egy barátom(párom) akivel jó ideje együtt vagyok. És van egy fiúbarátom(barát-barát) aki iránt többet érzek, mint barátság.. de a párom és ez a fiúbarát meg haverok. Nem is olyan rég csókolóztunk is, szám szerint három alkalommal, mindháromszor ő kezdeményezett, és ilyenkor úgy tűnt vonzódik hozzám, de amikor felhoztam neki, hogy mi lenne ha ő meg én.. akkor kerülte a témát és leginkább a barátomra hivatkozott, hogy miatta nem, viszont érzem, hogy intimebb köztünk a kapcsolat mint akármelyik másik haverommal, rengetegszer összenézünk, valamilyen úton-módon mindig kitalálja, hogy érjen hozzám anélkül, hogy észrevennék, de sajnos már neki is van barátnője.. még olyankor is előfordult, hogy megölelt és megfogta a fenekem, vagy csak megsimogatott, de én ezt el akarom kerülni mert így soha nem fogom elfelejteni. Ráadásul ma beszéltem a barátnőjével és mondta, hogy a nevemen szólította őt.. akkor akadtam ki igazán. MIT CSINÁLJAK, KÖNYÖRGÖM? Segísetek. :(

19/L

2012. aug. 30. 00:05
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Választ a másodikat, mert ha belefért a kapcsolatotokba akkor ott már valami baj van. Hiszen ha minden jól működne esélye sem lett volna rá.
2012. aug. 30. 00:08
 2/7 anonim ***** válasza:
Ez egyértelmű. Mindketten fülig szerelmesek vagytok egymásba. Válaszd a fiúbarátodat, és szakíts a pároddal. Mivel szeret, szakítani fog érted a barátnőjével.
2012. aug. 30. 00:16
 3/7 A kérdező kommentje:

Első: Igazából a haveromat csak elfelejteni szeretném, de nem tudom, hogy tegyem ezt.. mert addig semmi ilyen baj nem volt a kapcsolatunkban, és meg sem tehetem, hogy a haveromat válasszam mert már van barátnője és szereti szerintem..

Második: Én is ilyesmit érzek, de már elmondtam neki, hogy mit érzek iránta(persze nem vallottam szerelmet, de eléggé afelé irányult) és hát ugyanúgy a barátnőjével maradt, szerintem fél attól, hogy mi történne a baráti körben, ha így felborulnának a dolgok, vagy csak taszítja bennem valami és csak egy pici dolog vonzza, nem tudom.. :(

2012. aug. 30. 00:29
 4/7 anonim ***** válasza:
Barátod van, közben meg hagyod hogy más csávó csókolgasson meg tapizgasson ráadásul még élvezed is... Szerintem ha kicsit is szereted a barátod akkor szakítasz vele, nem érdemled meg őt. Amugyis félrekefélnél, szóval jobb lenne már most pontot tenni a jelenlegi kapcsolatod végére, így még sokkal egyszerűbb.
2012. aug. 30. 01:22
 5/7 A kérdező kommentje:
Nem oktatást kértem hanem tanácsot, és elmondanám, hogy akkor épp nem voltunk együtt, és nem miattam kedves hozzászóló. :)
2012. aug. 30. 01:34
 6/7 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező, azt szerintem nem írtad le, hogy akkor külön voltatok. És ez nem kioktatás volt, hanem tanács. Hagyd a barátodat, gyere össze a csávóval. mind a 4őtöknek így lesz a legjobb.
2012. aug. 30. 01:53
 7/7 A kérdező kommentje:
Ennek a részletnek semmi jelentősége nem lett volna mivel én nem azt kérdeztem amire te válaszoltál az előzőekben.
2012. aug. 30. 01:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!