Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerető voltam. Hogy dolgozzam fel?
Nem így indult, nem tudtam, hogy az vagyok, aztán kidobott.Tudom ez a szeretők sorsa, naiv voltam.Utólag én is belátom.Azóta viszont depressziós vagyok, önbizalmam nulla, nem hiszem, hogy értékes lennék, hogy lehetne szeretni engem, hiszen csak úgy eldobott, játszott velem. Nagyon megalázónak érzem.Hogy tudnék túllépni ezen?
Kérlek rosszindulatú kommenteket ne írjatok ,én is tudom, hogy hülye, naiv kislány voltam.Egyáltalán nem másztam bele a kapcsolatukba, nem vagyok ilyen.Csak egyszerűen elhittem azt, amit hazudott nekem.22/L
Nézd objektíven a helyzetet. Hazudott, átvert, kihasznált. Ez téged minősít, vagy őt? Ugye, hogy őt...
Fogsz találni valakit, aki értékelni fog, ne aggódj :)
Keress egy rendes pasit, és ne sajnáltasd magad.
Szert tettél egy értékes élettapasztalatra. Ha szeretted is, az egy hazugságra épült, tehát nem őt szeretted, hanem azt a képet, amit kialakított benned magáról.
Foglald le magad, pl. keress egy sorozatot, és nézd meg az első 3 évadát egyhuzamban, aztán mehetsz is aludni.
Lényeg, hogy ne ezzel foglalkozz.
Rossz duma. Ő tudta, hogy kapcsolatban van, neked nem kellett tudnod. Még ha te is másztál volna rá, akkor is övé lenne a nagyobbik része a felelősségnek.
Egyébként meg mit érdekel téged, hogy minek tartanak? Nem tettél olyat, amiről tudtad, hogy rossz. Járj egyenes háttal - nincs miért leszegni a fejed.
Ha neked hazudott nagyközönség előtt miért vállalná fel, hogy ő kezdett ki veled, ő nem az a fajta, erre már rájöhettél volna.
Ha tudod kerüld azt a társaságot, tudod: minden csoda 3 napig tart. Előbb utóbb találnak más témát amin csámcsogni lehet.
Ne nyafogj kislány! Már több lettél egy tapasztalattal. Semmivel sem érsz kevesebbet bárki másnál! Bizony a nővé válás útja nem egyszerű, de nem is kilátástalan. Neked is sikerülni fog. Csak arra figyelj, hogy az előző pasi gyökérsége ne hasson ki a majdani többire! Fel a fejjel!
Nincs veled semmi baj. 44/VP
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!