Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan dolgozzam fel a múltat?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan dolgozzam fel a múltat? Félek.

Figyelt kérdés
Évekkel ezelőtt egy volt edzőtársam, aki csapattag volt, átvert, elcsalt magához, majd amikor kiderült, hogy nem akarok lefeküdni vele, megerőszakolt. A csoportban ő volt az edző jobbkeze, nagy népszerűségnek örvendett. Az edző nem hitt nekem. Otthagytam csapot-papot. Most azóta először úgy néz ki, hogy találtam egy fiút (férfit), akit szeretni tudok, felkavart teljesen. A munkája miatt (különleges szolg. ) nagyon erős testalkatú, de persze nem erőszakos. Én viszont félek, nagyon, nagyon. Nagyon szeretném őt, de begörcsölök, ha arra kerül a sor. Mit lehet tenni?
2012. máj. 4. 13:12
 1/10 A kérdező kommentje:
Ja és nem beszéltem neki a múltról, nem is szeretnék. Még most is borzasztóan szégyellem magam, hibásnak érzem magam azért, hogy nem vettem észre időben a szitut..
2012. máj. 4. 13:14
 2/10 anonim ***** válasza:
el kellene menned egy szexuálpszichológushoz minél előbb. nagy problémáid lehetnek ebből (főleg ha nem mondod el a sácnak h mivan)
2012. máj. 4. 13:16
 3/10 anonim ***** válasza:
Szerintem egyedül nem tudod leküzdeni. Lehet hogy ha szakemberhez fordulnál ő segítene ezt feldolgozni. És túl tudnál rajta lépni és boldog tudnál lenni ezzel a fiúval.
2012. máj. 4. 13:17
 4/10 anonim ***** válasza:
ha debreceni vagy, tudok ajánlani egy jó embert. igaz ő "csak " sima pszichológus
2012. máj. 4. 13:30
 5/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat...tudom, már régen el kellett volna mennem szakemberhez...igazából lelkésszel próbáltam meg erről beszélni anno, de rosszabb lett...

A páromnak nem merem megmondani, mert egyrészt komolyan tartok attól, hogy megkeresi a srácot és akkor nagy balhé lesz, ami esetleg az állásába kerülhet.. nálam meg felszakítana minden sebet. másrészt meg lehet, hogy nem is kellenék többé neki..

2012. máj. 4. 13:38
 6/10 A kérdező kommentje:
Pesten nem ismer valaki normális szakembert, akihez fordulni lehetne? Sajnos Debrecen messze van..
2012. máj. 4. 13:39
 7/10 anonim ***** válasza:

Szakembert nem ismerek, de arra biztatnálak, hogy próbáld meg ezt megbeszélni a pároddal. Értenie kéne, hogy nem tőle undorodsz/félsz, hanem a helyzettől. Ha szeret téged, akkor mindent meg fog tenni azért, hogy oldódjanak benned a görcsök. Ha viszont nem mondod el neki ezt a dolgot, nem fogja érteni, miért viselkedsz/reagálsz úgy, ahogy, és ez elég rendesen keltheti köztetek a feszültséget, rombolja a kapcsolatotokat. Valóban van arra is némi esély, hogy ez a férfi otthagy, ha megtudja, de ha nem tudja meg, és azért hagy ott, mert nem tudtok együtt lenni, az mitől jobb?

Gondolom, hogy nem egyszerű dolog ezt elmondani, de nagyon szükséges lenne. Igyál meg egy pohár bort, és szedd össze magad!

2012. máj. 4. 13:51
 8/10 anonim válasza:

ismerős a helyzeted, velem is ez történt, vagyis engem nem sikerült megerőszakolnia egy srácnak, de nem sokon múlt, azóta is félek, és én is ugyanúgy görcsölök előtte mint te, én sem vagyok képes rá.

én azt tanácsolom mindenképp mond el a barátodnak, mert ha tényleg szereted és ő is szeret megérti. ha nem mondod el lehet azt fogja hinni, nem is szereted. én majdnem egy éve járok a barátommal, az eset után nem hittem képes leszek fiút engedni magamhoz. de elmondtam neki, és ő megérti, nagyon figyel rám, hogy véletlen se csináljon olyat, ami arra az esetre emlékeztetne.

én is ettől féltem hogy nekiesik, és neki is ment volna, szívem szerint nem is bántam volna, de őt féltettem, hogy nehogy emiatt baja legyen (mármint a barátomnak, annyit nem ér hogy lecsukják) és még a mai napig agyonverné hacsak meglátná, épp ezért nem mondtam el neki, ki is volt az pontosan...

de beszélj a barátoddal mindenképp :)

2012. máj. 4. 13:57
 9/10 A kérdező kommentje:

Basszus, jobb lett volna, ha egy cérna srácba szeretek bele, attól nem félnék..

le fogok vele ülni, mert képtelen vagyok vele lefeküdni így...Annyira nehéz..nagyon kívánom és egyben félek is, hogy ha nem akarom mégsem, akkor nem hagyja abba.

2012. máj. 4. 14:07
 10/10 A kérdező kommentje:
mármint le fogok vele ülni beszélni
2012. máj. 4. 14:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!