Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerető voltam. Hogy dolgozzam fel?
Nem így indult, nem tudtam, hogy az vagyok, aztán kidobott.Tudom ez a szeretők sorsa, naiv voltam.Utólag én is belátom.Azóta viszont depressziós vagyok, önbizalmam nulla, nem hiszem, hogy értékes lennék, hogy lehetne szeretni engem, hiszen csak úgy eldobott, játszott velem. Nagyon megalázónak érzem.Hogy tudnék túllépni ezen?
Kérlek rosszindulatú kommenteket ne írjatok ,én is tudom, hogy hülye, naiv kislány voltam.Egyáltalán nem másztam bele a kapcsolatukba, nem vagyok ilyen.Csak egyszerűen elhittem azt, amit hazudott nekem.22/L
Utolsó, keményen tolod, ha a felesége puszipajtásod.. Nem ítélem el 100%-an az ilyen dolgokat, mert van, hogy az élet így hozza, de amikor még 'barát' is a másik párja, az az szint, amit nem vesz be a gyomrom...
Kérdező, ha nem tudtál semmit, akkor tényleg semmi okod arra, hogy gyötörd magad. Nem lehet, hogy csak azért érzed, hogy úgy néznek, mert annyira rosszul érzed magad, hogy már belegondolod. Átvertek, és ez fáj, idővel elmúlik, lépj túl rajta! Magadat pedig ne hibáztasd, ha csak nem voltak egyértelmű jelek, amiken inkább vakon átsiklottál. Van olyan, hogy belefutsz ilyenbe, tényleg emelt fővel kell kijönni belőle, és nem gyötrődni ilyen sz*r alak miatt, aki kihasznált, egyszerűen tovább kell menni. Ez egy komoly tapasztalat, csak több lettél tőle, majd rájössz.
Nem te vagy az első, és nem is az utolsó aki így jár. Az ,hogy mindenki téged néz na az butaság. Te érzed csak úgy hogy nagy bűnt követtél el. Tudod ha összejönnék egy pasival, aki azt mondja nincs senkije, és előtte nem ismerném én is elfogadnám , hogy nincs, nem mennék nyomozni utána ,hogy mi van ha mégis nős. Ha pedig utána kiderül családja van az nem az én szégyenem lenne hanem az övé, hiszen hazudott nekem. És ez a kulcs szó hazudott.
Ha viszont megtudtad, és nem te dobtad ki rögtön na az már viszont a te butaságod volt. De túl leszel előbb-utóbb rajta, az idő csak attól függ mennyire szeretted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!