Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk leginkább. szakítanátok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk leginkább. szakítanátok azért a barátnőtökkel, mert 16 évesen 52kg?

Figyelt kérdés
ha 16 éves barátnőtök lenne,hány kg amit "elvártok"???
2009. júl. 26. 21:52
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:

köszi mindenkinek az eddig írtakat

-ha van vélemény, azt szívesen olvasom-

:|

a félreértések elkerülése végett 16 éves lány vagyok, kórosan soványnak nézek ki sokak szerint, pedig 52 kg 163cm vagyok és hízni egyáltalán nem tudok :(

a legutóbbi barátom ezért hagyott el

2009. júl. 26. 22:06
 12/23 anonim ***** válasza:
100%
Pont annyi vagyok mint te! 163 cm, 48 és 53 kiló közt inagdozom folyamatosan. :D Nehogy foggyál! :) Ha esetleg puhulnál (ami normális) akkor vmit sportolj. Nekem is rákéne venni magam. Mert (magamból kiindulva) gyorsan hízik az ember. A pasit meg rúgd ki mert barna a haja, agy nemtom. vmit találj ki :D
2009. júl. 26. 22:07
 13/23 anonim ***** válasza:
100%

16 évesen 163/52? A súly miatt biztos nem szakítanék..

Főleg ha már jársz valakivel, akkor az a valaki nyilván tetszik is.. Kit érdekel matek, ha az összkép jó?

2009. júl. 26. 23:04
 14/23 anonim ***** válasza:

Engem egyáltalán nem zavarna...De egyébként én is ilyen alkat vagyok,nem tudok hízni.:S 180 cm,60 kg xD Barátnőmnek tetszik a többi nem érdekel.

19/F

2009. júl. 26. 23:26
 15/23 anonim ***** válasza:
62%

:D én meg 169 cm és kb 50-52 kg :D egyáltalán nem vagy kórosan sovány.

én is ezt hiszem magamról néha hogy vékony vagyok,nevess ki de csináltam egy képet magamról hátulró laz egész testemről (ruhában:D) és igencsak meglepődtem, tetszett amit láttam:D

am meg körülöttem lévő emberek szeint sem vagyok békony,meg is vagyok elégedve :)

ezzel csak azt akarom mondani hogy én magasabb vagyok és ugyanannyi kb szóval aggodalomra semmi ok :)

egyébként meg hogyan gondoltad ezt a kérdést?:DD

a pasi nem veszi észre mikor járni kezd veled?:DD

vagy közben fogysz le?:DD

najó,befejezem:D csak olyan vicces:)

biztos jól nézel ki,önbizalom!!!:)

15/L

2009. júl. 26. 23:49
 16/23 anonim ***** válasza:
55%
upsz,néhány betűt elírtam,bocsi :D
2009. júl. 26. 23:50
 17/23 anonim ***** válasza:

Én pontosan ugyanannyi vagyok, mint Te! 16/52/163

Nekem mindenki mondja, hogy milyen jó alakom van - rengetegen dícsérik. Úgyhogy szerintem ez pont teljesen normális/ideális.:)

Ez most csak egy tanács... Nem gondolkoztál még azon, hogy sportolj? Vagy sportolsz?:) Mert ha rendszeresen sportolsz, akkor izmosabb leszel, és nem látszol majd vékonynak. Nem csak az evésen múlik a dolog. Attól még, hogy teli eszed magad mindenfélével, de közben nem sportolsz, nem lesz jó alakod, és nem pont úgy fogsz hízni, ahogy Te azt elképzeled. Egyél naponta 5x, és annyit, amennyi egészséges. Nem kell magadba tömni a kaját, de azért ne annyit egyél, mint egy kiscica. Ezenkívül sportolj rendszeresen! Iratkozz be valamilyen edzésre, ahol tudod, hogy izmosodni is fogsz.:) Ha nem akarsz edzésekre járni, akkor otthon csinálj izomerősítő gyakorlatokat, vagy biciklizz, esetleg fuss a bnőiddel pár kört. A lényeg, hogy egyél, és sportolj egészségesen!

2009. júl. 26. 23:55
 18/23 anonim ***** válasza:
én 165 centi vagyok, és 53 kilo.rám még soha senki nemmonta h kórosan sovány, épphogy aztmondják, h nagyszerű:D
2009. júl. 27. 00:24
 19/23 anonim ***** válasza:
A 10 éves hugom 50 kiló..
2009. júl. 27. 01:27
 20/23 A kérdező kommentje:

nagyon köszi mindenkinek az eddig írt válaszokat :)

igazából az a legnagyobb gondom, hogy folyamatosan csak növök-növök és nem hízok és egyáltalán nem nézek ki 52kg!!! :(Lehet, hogy ez viccesnek tűnik,hogy hízni akarok vagy nem is tudom, de olyan rossz, hogy pl. barátaim nap mint nap amikor találkozunk, mindig azzal fogadnak, hogy "még mindig fogyózol???" ...pedig soha életembe nem fogyóztam.

(Amikor 14 éves voltam akkor 158cm/58kg voltam kb., most meg...:(

Sport...hát igen:bicajozok,tai boe-zok,futok néha(amikor kergetnek),talajtorna-suli időszakba...kb ennyi :)

2009. júl. 27. 11:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!