Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk leginkább. szakítanátok azért a barátnőtökkel, mert 16 évesen 52kg?
Figyelt kérdés
ha 16 éves barátnőtök lenne,hány kg amit "elvártok"???2009. júl. 26. 21:52
1/23 anonim válasza:
szia!
szerintem 16 éves lányoknál az olyan általános test súly egyáltalán nem kövér. nem szakítanék vele azért mert nem egy ropi:P:)
18/f
2/23 anonim válasza:
szerintem az 52-vel nincs semmi gond
mondjuk attól is függ, hogy milyen magas
3/23 A kérdező kommentje:
köszi az eddigi irománykat
163cm
2009. júl. 26. 21:59
4/23 anonim válasza:
Hülye kérdés, már bocs-.- A testsúly nem kor, hanem magasság és testalkatfüggő. Én 15 évesen vagyok 50 kiló, akkor 30 évesen leszek 100? Ez az egész egy baromság.xP Szép a lány? Jól áll neki az az 52 kiló? Nem túlsúlyos? Biztos, hogy nem. Akkor meg mi bajod van? Aki testsúly alapján válogat barátnőt, az egy seg_fej. Gratulálok.
5/23 anonim válasza:
nem szakítanék vele mert az az 52kg jól eltud oszlani:)
6/23 anonim válasza:
163 centivel meg főleg nem nevezhető súlyosnak.
7/23 anonim válasza:
Jééézusoom. Ez szerintem teljesen arányos.. szeretnék én annyi 52kg lenni. Ahhoz a magassághoz az teljesen ideális:)
8/23 anonim válasza:
Úristen az ilyen pasik miatt van annyi elkeseredett csaj aki állandoan fogyózik meg koplal és mindenki 50kg akar lenni még 170-175cm-sen is.
9/23 anonim válasza:
most te túl vékonynak találod vagy túl kövérnek?
10/23 anonim válasza:
Hát ha valakinek ez sokat jelent akkor az irasson magának szemüveget
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!