Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire kívánatosak a telt lányok?
Vannak olyan férfiak, akiknek tetszik.
Én is túlsúlyos vagyok és boldog kapcsolatban élek, immár 3 és fél éve.
Ízlések és pofonok, de azért kulturáltan véleményezzenek itt egyesek, mert sokkal undorítóbb egy fröcsögő alak.
Idefigyelj aranyom. Attól, hogy a mai eltorzult társadalomban attól lesz szép valaki, hogy a száját feltölti, meg csináltat melleket és 50 kg, attól még te ugyanúgy lehetsz szép. Az értékeidért szeressenek és ne a külsődért.
Azon kívül sok srácnak bejön ha egy lányon van mit fogni. Ne becsüld alá magad (ha ilyet kérdeztél akkor szerintem már ez megtörtént...) , szép vagy te is :)
Nem lehet általánosítani. sokan írták előttem, hogy a viselkedés, az önbizalom, az öltözködés sokat számít. Ez így is van. Én sem vagyok nádszál (75 kg, 165 cm), és majd meggebedek ebben a melegben, de AKKOR sem vennék fel top-ot, vagy miniszoknyát, vagy shortot. Egy halásznadrág, egy lezser póló jól mutat, és takar ahol kell. Az ápoltságra mindig figyelek, smink, frizura, stb. És ami a legfontosabb: MINDIG MOSOLYGOK. 32 éves vagyok, és eddig akit kiszemeltem magamnak, mindig összejött. A legutolsó (aki kimondottan jó pasi mások szerint is) szombaton elvesz feleségül :-)
Összegezve: Nem csak az alakon múlik, hanem a kisugárzáson is. Volt több olyan pasim, aki kijelentette először, hogy neki csak a nádszál vékony lányok jönnek be, úgyhogy ne is álmodjak, aztán meg alig tudtam "megszabadulni" tőlük, annyira megbolondultak. Fel a fejjel, de azért egy kis fogyás sosem árt. Tavaly ősszel még én is 90 kg voltam, úgy is jó volt, de most sokkal jobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!