Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire kívánatosak a telt lányok?
A barátnőm 83 kg és 158 cm. Akkora a kisugárzása, s olyan gyönyörű baba arca van; hogy sokkal hamarabb akar minden fiú tőle valamit; mint egy sovány lánytól. Fontos,hogy arányosan legyen elhízva az a lány. Az én barátnőmnek nagy melle van; nem vastagok a lábai, arányosan van elhízva,de jól áll neki.Ki van békülve magával és ez látszik is.
A kívánatosság,attól is függ milyen sexuális kisugárzása van egy lánynak, és neki aztán van két ágyba csalogató szeme.
Undorító amikor itt ott a háj kilóg;de vannak tök szexis molettek is. Jól kell öltözködni, s fontosak az arányok. Ha pld.kis melle van,de a hasa nagy, na az sztem csúnya.
A melle legyen kintébb,ne a hasa.
Én nem mondanám őket kívánatosnak, mert hát valljuk többségükben nem azok. Az a lány aki kövér, de arányos és ad magára, az persze lehet csinos.
De én személy szerint a kövérséget annak tudom be h nem tudják megállni h ne egyenek(jó tudom vkinek ilyen az alkata, de az is tud rajta vmennyit javítani), vagy csak kövérek és abban bíznak h vkinek ez jön majd be.
Sztem a férfiaknak inkább azok a lányok jönnek be akik nem kövérek, de mégsem csontsoványak. Minden nőnek tennie kell azért h jól nézzen ki! Én 10 kg-t adtam le anno mert kövérnek éreztem magam, azóta megváltozott az életem.
Több dolog is számít szerintem abban, hogy valaki kívánatos-e vagy sem, nemcsak a súly. Valaki írta, hogy a bnője jól érzi magát a bőrében, kisugárzása van, szép az arca. Ezek nagyon sokat számítanak. Ha meg vagy elégedve magaddal, ha elfogadod a tested olyannak, amilyen, akkor lesznek emberek, akiknek kívánatos leszel.
De az elfogadás nem jelenti azt, hogy ugyanúgy öltözhet valaki túlsúllyal, mint nádszálvékonyan. Az szerintem is undorító, ha 2-3 számmal kisebb, egészen szűk ruhákat hord valaki, vagy ha kifittyen a hasa itt-ott. Fel lehet öltözni úgy, hogy ne érződjön a súlyfelesleg annyira. sokat számít a színválasztás, az alakot követő, de nem rátapadó fazon, és még sorolhatnám.
De öltözhetsz bármilyen jól, ha igazából nem érzed jól magad a bőrödben. Akkor viszont változtatni kell, ahogy én is, meg még jó néhányan változtattak. 17 évesen én is 168 cm voltam, hozzá kb. 88-89 kg. Erről lefogytam kb. 68kg-ra, nyitottabb, mosolygósabb lettem, és érdekes módon a fiúk is megtaláltak. Aztán a terhesség miatt visszajött jó pár kiló, most kb. 72 vagyok, de jól érzem magam, pedig tudom, hogy lehetne kevesebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!