Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok! Mi fog meg egy férfi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Mi fog meg egy férfi külsejében benneteket?

Figyelt kérdés

Csak azért kérdem,mert van egy ismerősöm,aki nem éppen egy szépfiú,de mégis,erősen megfogja a külseje,az arca a lányokat.

Mitől lehet ez?

Leírása:nagy fej(de tényleg,ezt ő maga is mondja magáról)nagy krumpli orr,barna haj és barna szem,barna bőr.

Szal,nem értem!!!

Ok,én szőkésbarna vagyok és kék a szeme,tehát,egyáltalán nem lehetek így a nők ideálja,de ez akkor is fura!

Én,nézem ezt a gyíkot és semmit nem látok benne,ami hú,de nagy szám lenne,de a nők kajolják a fejét,úgy látom!

Mitől lehet ez?

Már unom,hogy akárhová megyünk,engem csak kb,minden 100.lány néz meg,ezt a szerencsétlent meg mindegyik úgy nézi,mintha ő lenne a nem tudom kicsoda!!

Ja,még annyi,hogy egy nő ismerősöm,azt mondta róla,hogy olyan kisfiús a feje.

Lehet,hogy ez jön be nektek lányok?

Várom a véleményeket,akár erről a témáról,akár a fentebb említett kérdésemre!

2012. aug. 28. 19:06
1 2
 11/11 anonim válasza:

Tetszel a kolléganődnek, szerintem is. A haverod meg nem tudom mitől olyan kelendő, de nem hiszem, hogy a képe miatt. Talána kisugárzása lehet a bűnös.

Nekem is krumpli orrom van, emellett kékeszöld szemeim, de mégsem kellek a lányoknak, pedig kisfiús a képem is.

2012. aug. 28. 23:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!