Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok! Az arc vagy a test számít többet egy férfi külsejében?
Figyelt kérdés
2009. febr. 1. 14:11
1/9 anonim válasza:
Nekem az összhang:)
de az arc fontosabb sztem de csak egy kicsit...de sztem mindenkinél más...
vki egy izmos test láttán is elalél:)és ismerek is ilyet,neki akkor nem számit a kor,az arc és semmi más...
2/9 anonim válasza:
Egyetértek az elöző hozzászolóval.
3/9 anonim válasza:
hát először az arc a döntő.. mivel nem látod a testét ha ruhában van...:)
4/9 anonim válasza:
mind2 fontos, de talán az arc...
nem bírom ugyanis a buta arckifejezésű, nyálasképű pasikat.
5/9 anonim válasza:
Szerintem mind a 2 ugyanolyan fontos, mert ha nekem megtetszik egy pasi nem az arca vagy a teste miatt tetszik, hanem úgy az egész..:)
Hogy nézne már ki fej nélkul a teste és test nélkul a feje? XD Itt a válasz!
6/9 anonim válasza:
Arc!!!!
Hiába van jó teste de ha csúnya az arca tudod mikor csókolnám meg........
7/9 anonim válasza:
Egyik se.
A legfontosabb a kisugárzás.
Tudod kinek kéne egy szépfiú.. bleee
9/9 anonim válasza:
A ferfiak legelso szempontja a lany arca,hogy mennyire is apolt,mennyire szepek a fogai,stb Persze azt nem mondom,h a test a masodlagos szempont,de az arcon van a legnagyobb hangsuly(foleg ha akkor ismerkedtek meg)es ahogy idovel majd kozelebb kerultok egymashoz azokat az ertekeidet is kezdi majd"meglatni"amik eddig lathatatlanok voltak!Szoval szerintem:arc,test es a tobbi.ez a ferfiak meglatasa.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!