Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok! Mi fog meg egy férfi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Mi fog meg egy férfi külsejében benneteket?

Figyelt kérdés

Csak azért kérdem,mert van egy ismerősöm,aki nem éppen egy szépfiú,de mégis,erősen megfogja a külseje,az arca a lányokat.

Mitől lehet ez?

Leírása:nagy fej(de tényleg,ezt ő maga is mondja magáról)nagy krumpli orr,barna haj és barna szem,barna bőr.

Szal,nem értem!!!

Ok,én szőkésbarna vagyok és kék a szeme,tehát,egyáltalán nem lehetek így a nők ideálja,de ez akkor is fura!

Én,nézem ezt a gyíkot és semmit nem látok benne,ami hú,de nagy szám lenne,de a nők kajolják a fejét,úgy látom!

Mitől lehet ez?

Már unom,hogy akárhová megyünk,engem csak kb,minden 100.lány néz meg,ezt a szerencsétlent meg mindegyik úgy nézi,mintha ő lenne a nem tudom kicsoda!!

Ja,még annyi,hogy egy nő ismerősöm,azt mondta róla,hogy olyan kisfiús a feje.

Lehet,hogy ez jön be nektek lányok?

Várom a véleményeket,akár erről a témáról,akár a fentebb említett kérdésemre!

2012. aug. 28. 19:06
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Lehet humoros meg kedves az ismerősöd,ezért csípázzák a lányok.Nem rég én is láttam egy pattanásos fejű vékony csávót egy tök szép csajjal az oldalán.... Há' mondom,ez meg???? Azért néha engem is meglep,hogy mit esznek egy ilyen srácon a lányok?! 24F
2012. aug. 28. 19:10
 2/11 anonim ***** válasza:
vagy csak azt a nyomi fejét nézik meg..
2012. aug. 28. 19:10
 3/11 anonim ***** válasza:
nekem nagyon nem jön be, a nagy orr, barna bőr, barna szem kifejezetten taszít 21L
2012. aug. 28. 19:18
 4/11 lila nyuszi ***** válasza:

Szőkésbarna haj, 175-180cm, átlagos alkat, semmiképp sem duci, kisfiús arc, de ne nyálgépnek nézzen ki. 20 évesen 20nak tűnjön ne 25-30nak. :S

Kopasz és szakállas semmiképp se legyen.

21/N

2012. aug. 28. 19:19
 5/11 anonim ***** válasza:
ucsó vagyok, szőke haj kék szem az ideál nálam
2012. aug. 28. 19:19
 6/11 anonim ***** válasza:
5-ös akkor a tesóm nyerő nálad....,szőke haj,kék szem 180 cm,75 kg.
2012. aug. 28. 19:21
 7/11 A kérdező kommentje:

Még egy kérdés!

Van egy nagyon szép irodista csajszi nálunk,és érdekesen viselkedik,ha az én melóm előtt megy el!

Szal,mikor jön felém és észreveszem,minden rájön!:D:D

Miközben elhalad,nem messze tőlem,a mobiljával szórakozik a homlokát vakarja a szomszéd falat nézi...stb.

Szerintetek ezt miért csinálja?

Ennyire utál engem,hogy még rám nézni is gyűlöl vagy zavarban van tőlem vagy tetszem neki,vagy szerintetek miért csinálja ezt?!

Mikor elmegy a melóhelyem mellett,akkor megint nagyon vagányan,pckesen jár.Már nem telefonál,nem nézi a falat..

Nos?

2012. aug. 28. 19:39
 8/11 anonim ***** válasza:
A magasság a legfontosabb a lányoknak, biztos a haverod is magas.
2012. aug. 28. 19:39
 9/11 anonim ***** válasza:
Sztem tetszel a kolléganődnek..,legalábbis ez jön le nekem a leírásodból.Beszélgettél már vele?ott sok mindent le tudnál szűrni...
2012. aug. 28. 19:44
 10/11 anonim ***** válasza:
A kisfiús arc az nálam mindenképp bejövős, viszont a nagy fej meg orr, és a barna szem az egyáltalán nem. Mondjuk a kisfiús arc sem teljesen pontos, hogy kinek mit jelent, mert van aki azt ilyen kis debil hülyegyerek-fejűekre mondja, nálam meg azt jelenti hogy: nem durva, szögeletes vonásai vannak, hanem inkább kerek, aranyos mosolya vagy nézése van. Ha ez meg van akkor felőlem még szakálla is lehet. A sötét hajat szeretem, világos (zöld v. kék) szemmel kombinálva.
2012. aug. 28. 20:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!