Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Mi fog meg egy férfi külsejében benneteket?
Csak azért kérdem,mert van egy ismerősöm,aki nem éppen egy szépfiú,de mégis,erősen megfogja a külseje,az arca a lányokat.
Mitől lehet ez?
Leírása:nagy fej(de tényleg,ezt ő maga is mondja magáról)nagy krumpli orr,barna haj és barna szem,barna bőr.
Szal,nem értem!!!
Ok,én szőkésbarna vagyok és kék a szeme,tehát,egyáltalán nem lehetek így a nők ideálja,de ez akkor is fura!
Én,nézem ezt a gyíkot és semmit nem látok benne,ami hú,de nagy szám lenne,de a nők kajolják a fejét,úgy látom!
Mitől lehet ez?
Már unom,hogy akárhová megyünk,engem csak kb,minden 100.lány néz meg,ezt a szerencsétlent meg mindegyik úgy nézi,mintha ő lenne a nem tudom kicsoda!!
Ja,még annyi,hogy egy nő ismerősöm,azt mondta róla,hogy olyan kisfiús a feje.
Lehet,hogy ez jön be nektek lányok?
Várom a véleményeket,akár erről a témáról,akár a fentebb említett kérdésemre!
Szőkésbarna haj, 175-180cm, átlagos alkat, semmiképp sem duci, kisfiús arc, de ne nyálgépnek nézzen ki. 20 évesen 20nak tűnjön ne 25-30nak. :S
Kopasz és szakállas semmiképp se legyen.
21/N
Még egy kérdés!
Van egy nagyon szép irodista csajszi nálunk,és érdekesen viselkedik,ha az én melóm előtt megy el!
Szal,mikor jön felém és észreveszem,minden rájön!:D:D
Miközben elhalad,nem messze tőlem,a mobiljával szórakozik a homlokát vakarja a szomszéd falat nézi...stb.
Szerintetek ezt miért csinálja?
Ennyire utál engem,hogy még rám nézni is gyűlöl vagy zavarban van tőlem vagy tetszem neki,vagy szerintetek miért csinálja ezt?!
Mikor elmegy a melóhelyem mellett,akkor megint nagyon vagányan,pckesen jár.Már nem telefonál,nem nézi a falat..
Nos?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!