Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy férfi ezt írja nekem, az mit jelent?
Most kezdtünk el beszélgetni, alig ismerem. Tudja, hogy van párom, de nem megy jól a kapcsolat.
Ezt írta nekem, nem értem, hogy ezzel mire akar célozni:
"aztán bár én hétvégenként vagyok Győrben és nincs sok időm Budapest miatt, de ha tudok vmikor elugrom feléd, ha nem veszed tolakodásnak bár nem tudlak csak itt elérni"
Hát ez az. Én nem tudom hova tegyem a dolgot. Nem a barátom. Váltottunk pár szót, ő 10 évvel idősebb, ami szerinte sok. Ezt nem ránk mondta, hanem általában. De azt is mondta, hogy korom ellenére tetszik, hogy más vagyok, mint a többi.
Na most akkor ezt hogy érti??
Azt én is értem, hogy elugrana hozzám, de milyen célból???
Győrben vagyok hétköznaponként, ő messze él, de néha van itt munkája, erre mondta, hogy néha eljönne hozzám, ha nem baj.
Ez barátként értsem, vagy nőként?
De ha szexet akar, miért nem keresi ott, ahol él? Miért kell az életét bonyolítani?
Hétvégenként jár itt, és mire lenne ez így jó?
Én komolyan nem értem ezt a dolgot. Nem akarom lerohanni, hogy te ezt hogy gondolod, akkor majd megbeszéljük személyesen, de azt is tudja rólam, hogy komoly kapcsolatot keresek.
Azt is tudja, hogy van valakim, de nem megy a dolog vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!