Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan tegyem túl magam az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tegyem túl magam az elmúlt 5 éven? Katasztrófa volt!

Figyelt kérdés

4 évig együtt voltam egy lánnyal,2 évig szerelem volt de utánna jöttek a gondok kettőnk között.2 év az egy rémálom volt,igérgetett nekem fűt fát,nyílván hibás voltam én is dolgokban de ő azt hazudta nekem hogy szeret engem,de csupán csak azért volt velem hogy ne legyen egyedül.Rengeteg energiát belefektettem a kapcsolatban hogy megtartsam őt.Közös célunk volt,vagy is csak azt gondoltam mert ő végig hazudott nekem és hitegetett.Egyszerűen csak unalom űzésre voltam jó neki semmi másra és arra hogy ne legyen egyedül,én nem tudtam kidobni mert szerettem de ő ezzel vissza élt.Voltam akkor barom hogy az utolsó 1 évben nem volt köztünk szex és ennek ellenére is kitartottam mellette mint egy ki.baszott papucs állatka.Igen hülye voltam ne is mondjátok..1 éve szakítottam vele én,mondtam hogy én ezt nem csinálom tovább,már nem szeretem és ha rá gondolok akkor is rosszul vagyok tőle.Igazából az bánt hogy tönkre tette az életemet,elvett tőlem 4 évet a semmiért és hazudott hitegetett engem.Már kilábaltam a a dolgoból és elkezdtem az új életemet,de mindig beugrik az hogy azt az utolsó 2 évet vagy a 4 évet ha egy olyan lánnyal tőltöm akivel lett volna értelme és fejlődtünk volna egymás mellett akkor nem itt tartanék ahol most.Tudom én is hibás voltam mert vele maradtam,de szerettem.

Szóval úgy érzem ezt a 4 évet mintha elopták volna az életembőlmert semmit nem kaptam benn így vissza gondolva,csak adtam adtam és adtam.Tudom adni jó,de néha viszonzás is kell,na itt nem volt jutalom soha..

2012. aug. 27. 22:00
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:

Magaddal kéne kibékülnöd az irásodból az jön le hogy az elmúlt öt év összes rosz döntéséért az ex lenne a felelős így hülyeség nem lehető a felelős a családi, baráti, munka kapcsolataid megromlásáért.

Történt ami történt lépj túl a hibázgatásnak és a múlton rágodásnak nincs értelme.

2012. aug. 27. 23:24
 22/28 anonim ***** válasza:
A töritanárom mindig azt mondta, ,,a történelemben nincs ,ha'" ez így a te esetedre is igaz. Ha mást nem, talán tapasztalatot szereztél és legközelebb hamarabb kiszúrod, ki mit akar tőled.
2012. aug. 27. 23:36
 23/28 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!Igen valószínű hogy hasznomra fog még válni ez a dolog az életemben,én hsizek abban hogy semmi nem történik véletlenül..Igazából ő íránta közömbös vagyok,még dühöt sem érzek,csak az elvsztegetett évek az altűnt haverok,jó barátok miatt érzem ezt.Nekem elötte jó kis életem volt,rengeteg,haver,barát,és rengeteg csaj vett körül:)soha nem voltam otthon mindig csináltam valamit,de az ő személye valami iszonyat negatív írányban vitt el engem.Elötte éltem a világi életemet amiért keményen megdolgoztam 17 éves korom óta,jött ő és romba döntött mindent mintha elátkoztak volna,életem legsötétebb korszaka volt ami valaha létezett.Tény és való,nagyon soakt erősödtem,de viszont az önbizalmam mintha kicsit csorbát szenvedett volna vagy nem is tudom,bár idővel talán ez is elmúlik.

Nem is navajgásnak nnevezném ezt,hanem talán a régi életem síratását:D ami elötte volt.Ha azon az uton haladok tovább és akkor megismerkedem egy rendes lánnyla akkor ma már családom lenne az tuti,tény hogy szemlyiségem erősebb lett ezt nem vitatom.

2012. aug. 28. 00:12
 24/28 anonim ***** válasza:
Én pont ebben a cipőben járok 3 évet pocsékoltam el egy hazug, szemét, aljas köcsög miatt!Mert ennyi volt és nem több az ex barátom!Már gyűlölni sem vagyok képes olyan régóta megy a cirkusz!Rohadt sok energiát belefektettem ebbe a kapcsolatba és ha tudnád hányszor megbocsájtottam a f@szságait...A legdurvább az, hogy hiába dobtam ki nem akarja megérteni!Ha hív és szóba állok vele azt mondja, hogy hiányzok neki és szeret, aztán már másnap mint akit elvittek az idegenek nem beszél semmi ilyenről és úgy tesz mint ha nem is emlékezne arra amit mondott!Úgyhogy az a tudat, hogy nem volt elég neki tönkretenni a 3évemet hanem még most sem hagy békén piszkosul idegesítő!Úgyhogy tudom mit érzel!Viszont hiába rágódunk ezen a múltat nem tudjuk meg nem történtté tenni, de a jelennel még tudunk a jövőnkön változtatni!És bár sok rossz emlékünk van, de legalább megtanultuk a leckét!;)
2012. aug. 28. 00:29
 25/28 anonim ***** válasza:

Ahhoz képest nem is b*szott ki veled annyira a csaj,mások sokkal jobban megszívják tehát nem panaszkodhatsz

Az meg kész vicc hogy az utolsó évben nem volt szex,erre nem tudok mit mondani

Menj el egy prostihoz,az jól kifacsar te meg lenyugodsz

2012. aug. 28. 03:36
 26/28 anonim ***** válasza:
Sajnálod az elcseszett éveket, ezért még további időt elcseszel arra, hogy sajnáltasd magad? Hol ebben a logika? Majd további 4 év múlva meg azt fogod sajnálni, hogy eddig ezt az elcseszett 4 évet sajnáltad ahelyett, hogy tettél volna valamit magadért.
2012. aug. 28. 07:39
 27/28 anonim ***** válasza:
Én 10 évet pazaroltam így el, de miután végleg sikerült szakítanom, már nem érdekelt az a rengeteg év, örülök hogy észre tértem, jobb késő, mint soha!
2012. aug. 28. 09:46
 28/28 anonim ***** válasza:
Jaj az ex tönkretete az életem... nincs ennél szánalmasabb nyavajgás föleg 1 pasitól.
2012. dec. 8. 00:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!