Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan tegyem túl magam az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tegyem túl magam az elmúlt 5 éven? Katasztrófa volt!

Figyelt kérdés

4 évig együtt voltam egy lánnyal,2 évig szerelem volt de utánna jöttek a gondok kettőnk között.2 év az egy rémálom volt,igérgetett nekem fűt fát,nyílván hibás voltam én is dolgokban de ő azt hazudta nekem hogy szeret engem,de csupán csak azért volt velem hogy ne legyen egyedül.Rengeteg energiát belefektettem a kapcsolatban hogy megtartsam őt.Közös célunk volt,vagy is csak azt gondoltam mert ő végig hazudott nekem és hitegetett.Egyszerűen csak unalom űzésre voltam jó neki semmi másra és arra hogy ne legyen egyedül,én nem tudtam kidobni mert szerettem de ő ezzel vissza élt.Voltam akkor barom hogy az utolsó 1 évben nem volt köztünk szex és ennek ellenére is kitartottam mellette mint egy ki.baszott papucs állatka.Igen hülye voltam ne is mondjátok..1 éve szakítottam vele én,mondtam hogy én ezt nem csinálom tovább,már nem szeretem és ha rá gondolok akkor is rosszul vagyok tőle.Igazából az bánt hogy tönkre tette az életemet,elvett tőlem 4 évet a semmiért és hazudott hitegetett engem.Már kilábaltam a a dolgoból és elkezdtem az új életemet,de mindig beugrik az hogy azt az utolsó 2 évet vagy a 4 évet ha egy olyan lánnyal tőltöm akivel lett volna értelme és fejlődtünk volna egymás mellett akkor nem itt tartanék ahol most.Tudom én is hibás voltam mert vele maradtam,de szerettem.

Szóval úgy érzem ezt a 4 évet mintha elopták volna az életembőlmert semmit nem kaptam benn így vissza gondolva,csak adtam adtam és adtam.Tudom adni jó,de néha viszonzás is kell,na itt nem volt jutalom soha..

2012. aug. 27. 22:00
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
Ez csak a múltban volt probléma, most már nem az, hiszen már szakítottatok, kizártad az életedből. Nem azzal kéne foglalkoznod, hogy mit kellett volna, hanem inkább azzal, hogy onnan, ahol most tartasz, hogyan tudsz feljebb lépni.
2012. aug. 27. 22:24
 12/28 anonim ***** válasza:
De te még mindig a múltban élsz.... Mi lett volna ha ez mi lett volna ha az? Tudod az a baj hogy az a ha ott van. Ha ennyire bánt az a 4 év akkor át depressziózhatod az egész életed is miatta attól sem lesz jobb. Mért nem tudod nézni a jó oldalát? kibékültél a családoddal új barátaid vannak és sikerült vissza jönnöd az életbe. Nem tudom lehet csak nekem nincsenek olyan érzéseim vagy dolgaim amit megbánnék. Szerintem ami megtörtént az megtörtént nem tudok bánkódni semmiért mert utána jóra fordult minden. Változtam tanultam a hibákból és élek. Én vagyok az aki mindig azért utálja az embereket mert mindennek csak a jó oldalát képesek látni vicces mi? :D De ilyen helyzetben pont az kell hogy csak a jót lásd. Ha ezt nem tudod megtenni akkor hiába kérsz tanácsokat hiába fordulsz bárkihez. Ezt más nem tudja lerendezni a fejedben csak te.
2012. aug. 27. 22:29
 13/28 anonim ***** válasza:
Ritka egy m@rha pasi vagy. Azon siránkozol, hogy dobott a csajod. Valójában nem is értem a leveledet. Ilyent szoktak írni a lányok, ha a pasijuk otthagyja őket. De fordítva?
2012. aug. 27. 22:35
 14/28 anonim ***** válasza:
Te 22:35-ös válaszoló most az lep meg hogy egy férfinak vannak érzései?
2012. aug. 27. 22:42
 15/28 anonim ***** válasza:

Zárd le és menj tovább. Be fog villanni, meg szar lesz néha, de vedd egy tapasztalatnak, és jobban figyelj oda.

Én konkrétan majdnem 3évig voltam érzelmi zombi egy ugyanilyen után, múlt héten találtam egy kiscsajt aki megfogott, mert nem engedtem közel magamhoz senkit.

Viszont rohadtul nem érte meg, mert volt 3 szar évem.

Amúgymeg szerelmes voltál, akkor meg ottvan a rózsaszín köd, és nincs realizmus, mintha be lennél drogozva, mostmár legalább tudod mire kell figyelni és mikor kell kilépni.

2012. aug. 27. 22:53
 16/28 A kérdező kommentje:

ma 22:35

Te ritka nagy marha barom!!Én doptam őt!!Olvasd el a mondandómat elösször mielött írogatsz!És nem ő miatta sírok ezt is leírtam,egy percet nem srtam utánna,hanem az elcseszett éveket sajnálom!!MAGAMTÓL!Olvass és talán eljut a tudat allatidig hogy miről beszélek!

2012. aug. 27. 22:55
 17/28 anonim válasza:
Nem volt hiábavaló!!! Sokat tanultal belőle, más ember lettél, tapasztaltabb, mélyebb. Néha nem csak a cél a fontos, hanem az odáig megtett út is. Mos meg talán nehéz belátni, de lehet, hogy pont ezek a tapasztalatok válnak majd hasznodra később.Ne bankodj! Az a 4 év (is) formált ilyenné,amilyen vagy.
2012. aug. 27. 23:08
 18/28 anonim ***** válasza:

A párom most 27 éves. Mikor összejött az exével, 20 volt. 5 évig voltak együtt. A csaj nem dolgozott, nem tanult, nem takarított, csak otthon lebzselt. És persze csalta a páromat, amíg ő azért dolgozott, hogy legyen mit enniük. A párom lakásába hordta fel a szeretőjét. Ő is lemondott nagyon sok dologról a közös jövőjük érdekében, aztán egy nagy veszekedés után kirakta a lány szűrét. Ő is nekiállt búslakodni, hogy elmentek a legszebb évei, a lány miatt hagyta abba az egyetemet, és hanyagolta el a barátait...

Aztán megnyugodott, élte az életét, és jöttem én. Kivirult, mert végre törődtek vele és szerették. És már nem érdekli az elpazarolt 5 év, azt mondja, legalább megtanulta, hogyan kell viselkedni egymással egy kapcsolatban, hogy ne fusson zátonyra. Hobbija lett, vannak közös barátaink, és minden rendben van. :)

2012. aug. 27. 23:10
 19/28 anonim ***** válasza:
Szerintem baromság ezen rágódnod. Akármennyire is elvesztegetett időnek érzed, nem volt az. Sokat tanultál magadról, a nőkről és arról, hogy mit vársz egy párkapcsolattól. Ezt kéne felismerned, nem pedig ezen pörögni, mert ez tényleg szánalmas, bocsi. Az azon való kesergés helyett, hogy "elloptak" tőled x évet, inkább a tanulságokat vond le.
2012. aug. 27. 23:14
 20/28 anonim ***** válasza:

Szia!

Tényleg fölöslegesen rágódsz ezen, ezt én is alá tudom támasztani észérvekkel. Nemcsak azért szükségtelen, mert eleve nincs értelme olyasmin agyalni, hogy "mi lett volna ha", hisz úgyis elmúlt.. Hanem mert oka volt annak, hogy akkor vele voltál. Az, hogy szeretted és hinni akartál benne. Egyébként ha azon agyalsz, mennyivel "kellett volna" hamarabb otthagyni, akkor is maximum két évet "vesztettél", hisz azt írod, az első 2 évetek jó volt. Honnan tudhattad volna, hogy később megromlik, és hogyan..

Ezek az évek is formáltak téged, hozzátettek egy csomót a személyiségfejlődéshez, főleg a nehéz időszakok, mert a fejlődés olyankor gyorsabb, mikor az ember vívódik és küzd.. Legyél inkább büszke, hogy meg bírtad végre lépni ezt a bizonyára igen nehéz dolgot.

Most már új életet kezdtél, szépen lassan visszaépül minden, ami a kapcsolat miatt romlott el, és lesz soksok új dolog.

De az is normális, hogy rágódsz, mert 4 év az sok idő. De ne ezen... Emlékezz inkább a szépre, egyébként idővel talán ez magától is így lesz.

Én amúgy egy elég hasonló szitut éltem meg, amiben én voltam a "rossz" (szintén a lány), de remélem, ez nem fogja semmissé tenni a véleményem. Szintén 4 évig voltam együtt egy pasival, aki nagyon szeretett, és úgy érezte együtt maradunk. 2 évig én is ugyanígy voltam vele. De én utána is szerettem (végig), csak éreztem, hogy mégsem ő a végállomás, nekem még át kéne élnem ezt-azt, a szexszel is bajok voltak (és ő volt nekem az első), de nem bírtam otthagyni, mert szerettem és imádtam vele lenni. Ugyanakkor flörtöltem valakivel – ugyanazzal a személlyel 2 évig (hosszú megszakításokkal), amivel nem bírtam leállni, mert teljesen rákattantam, de otthagyni se bírtam a barátom, szóval egy nagyon ellentmondásos helyzet volt. (De nem csaltam meg!) Párszor próbáltam vele beszélni a gondokról (azt a konkrét pasit kivéve), nem akartam hitegetni, szóval talán ő is érezte, hogy benne van a pakilban egy szakítás is, csak éppen gyenge voltam ténylegesen megtenni sokáig. Iszonyú kételyek közt vergődtem, ami hosszú ideig (néha elnyomva, néha előtörve) elég nyomasztó és kilátástalan.. De aztán megtettem, nagyon nehéz volt, én is úgy szenvedtem, mint ő. De én nem érzem úgy, hogy átvertem, mert őszinte érzelmeim voltak.. csak nem mindig kizárólag őiránta.. (Ne félj, pontosan érzem, mi az, ami ebben inkorrekt..) Sajnos szakítás után megtudta ezt a flört-dolgot másoktól, és csúnyán átverve érezte magát, nagyon kiakadt, és szó szerint olyan mondatokat írt le nekem, hogy hazudtam neki a kapcsolat előnyei miatt, meg elvettem 4 évet az életéből... "najó, nem, csak kettőt", meg hány tőlem stb. Ezeket indulatból írta, de mikor elolvastam, azt hittem, ott pusztulok meg helyben. De aztán szerencsére sikerült lekommunikálni a körülményekhez képest jól – egy hét folyamatos levelezés kellett hozzá, hogy végül ne haragban váljunk el, ezt igazából ő se akarta volna. Az fájt az egészben a legjobban, hogy azt a személyt bántottam meg, akit a világon a legkevésbé akartam (inkább óvtam volna a világ minden bajától).

Az egésznek csak 3 hónapja, azóta még nemigen beszéltünk. Remélem, egyszer eljön az ideje, és remélem, inkább a szép dolgok fognak későb eszébe jutni rólam, nem a csúnya vég...

A te sztorid biztos sokmindendenben tökmás, a leírtak alapján talán az enyém azért kevésbé gáz, mint amit a te exed csinált (merem remélni), de hátha érdekes számodra, azért írtam le.

2012. aug. 27. 23:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!