Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, volt már szilikonmellű barátnőtök?
Figyelt kérdés
Kizáró ok, ha megtudjátok szilikon a melle a lánynak ?2012. aug. 27. 11:38
1/12 anonim válasza:
Sajnos még nem,de nem is valószínű.Amúgy meg nekem aztán mind1.
2/12 A kérdező kommentje:
"sajnos még nem" ?:D
2012. aug. 27. 11:48
3/12 anonim válasza:
Igen volt. Egyáltalán nem kizáró ok bár persze mindenki jobban szereti a természetes szép ciciket de ha valakinek meg kicsi a melle és ettől magabiztosabb lesz teljesen megértem.
Engem nem zavar ha szilikon. És szerintem egyik normális pasinál sem kizáró ok. Sőt valaki csak ilyen lányokkal jár mert ezt szereti.
4/12 anonim válasza:
Nem volt és nem kizáró ok. Bár nem szeretem ha lufit rakat valaki, de ha esztétikus és passzol az alakjához akkor az még pozitív is lehet mert szeretem a kerek feszes ciciket de nem a focilabdákat :) 22/F
5/12 anonim válasza:
Ezert ez nem ilyen egyszeru. Az ilyen pamela andersonos szilikon mellek abnormalisak, mert neki alapbol is jo nagy mellei voltak, minek kellett elrontani... Tehat az ilyen tipus nem jon be. Az viszont ha valakinek nyomos oka van a beavatkozasra, az elfogadhato, tehat nem kizaro ok, de jobb a termeszetes.
6/12 A kérdező kommentje:
Nem természetellenes , az nekem sem tetszik, azért a normális keretek közt maradtam , nem úgy voltam vele, hogy ha már lúd legyen kövér ... azóta talán még a mellem is nőt , egyáltalán nem látszik az implantátum , ja és nem kerek formájú és nincs a nyakamba felnyomva !:)
2012. aug. 27. 12:00
7/12 anonim válasza:
Majd amikor 60 éves leszel, akkor nézd meg hol van. Szerintem nincs olyan női mell, ami szebb egy lufival, mint anélkül.
8/12 A kérdező kommentje:
köszi, gondolom 60 évesen már nem azzal leszek elfoglalva, hogy van e önbizalmam, vagy nincs ...
2012. aug. 27. 12:08
9/12 anonim válasza:
Csak táncpartner volt, de nem vettem észre. Utólag mesélte el.
10/12 A kérdező kommentje:
Akkor az övéi sem lufik lehettek, ha észre sem lehetett venni !
amúgy nem tudom mit érez az az ember, aki ide jön és lepontoz mindenkit, sivár egy lelkivilága lehet, sajnálom szegényt !:D
2012. aug. 27. 16:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!