Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk mit gondolnátok, ha egy lány (barátnőtök pl) az öletekbe ülne, és éreznétek, hogy nedves? (pl vékony rövidgatyában vagy bugyiban lenne)
Figyelt kérdés
2012. aug. 12. 15:41
1/12 anonim válasza:
Tetszene, valószínűleg megkérdezném nincs e kedve lovagló órához.
3/12 anonim válasza:
most komolyan van olyan akinek ez problémát jelent??
5/12 anonim válasza:
azért ahhoz nagyon nedvesnek kell hogy legyen hogy érezd....
6/12 anonim válasza:
eléggé valószerűtlen, hogy érzeni lehessen... bár ki tudja.... .-P
7/12 anonim válasza:
Azt gondolnám, hogy ideje megsímogatni ott... belülről akár :D
8/12 anonim válasza:
Így jártál, kérdező? Lány vagy?
9/12 anonim válasza:
Attól függ hol nyilvános helyen zavarna eléggé mivel hamarabb látni mint érezni és szerintem őt jobban zavarná.
10/12 anonim válasza:
Nagyon durván szoktam nedvesedni, de párom még sosem vette észre ruhán keresztül...Bár ha csak bugyiba vagyok, akkor azért észreveszi, mert úgy már feltűnő.
De filozofálni nem szokott rajta, szerencsére tudja, mit kell tennie :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!