Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A pasik tényleg lenézik a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A pasik tényleg lenézik a szilikonmellű nőket?

Figyelt kérdés
2012. aug. 21. 12:10
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
0%
Dehogy is.ki mondta ezt?
2012. aug. 21. 12:10
 2/18 anonim ***** válasza:
ez sok mindentől függ, de pl. aki hatalmas melleket csináltat azokat igen, de pl. akinek egyáltalán nem volt melle és csináltat magának egy a testéhez illőt azt nem:) 22/F
2012. aug. 21. 12:12
 3/18 anonim ***** válasza:
36%

Le nem nézem,de az biztos,hogy nekem nem kéne szilikon mellű nő.

21/F

4/18 anonim ***** válasza:
55%
Nem nézem le de nem pártolom ..
 5/18 anonim ***** válasza:
100%

szerintem akin nagyon látszik, hogy szilikonmellű, tehát jó nagy, azt lehet, lenézik, de hogy d.gnák, az biztos.

De mondjuk akinek leoperálták a mellét rák miatt és szilikonból van új, vagy tőgy lett belőle 3 gyerek szoptatása után és korrigáltatta, az vajon miért lenne lenézendő?

2012. aug. 21. 12:13
 6/18 anonim ***** válasza:
100%
Nekem már borsózik a hátam a vakolt alapozótól, a rajzolt szemöldöktől, a tetovált szájtól meg a 1,5 centi vastag rúzstól is (főleg ha már a foga is olyan tőle), hát még akkor a szilikonbögy/száj/s*gg... De a botoxtól nem mozgó arcizom, na, az mindent visz!
2012. aug. 21. 12:17
 7/18 anonim ***** válasza:
100%
Az agyonra megcsinált műnőket lenézem. Ha egy normális (lelkileg és külsőre) csaj csináltat magának műciciket, mert mondjuk az eredeti aránytalanul pici volt, fogyás/életkor miatt borzalmasan lógott stb., azt nem nézem le.
2012. aug. 21. 12:19
 8/18 anonim ***** válasza:
52%
már idegesítő ez a szilikonmell téma, azt tekintve h 100 nőből kb 10nek ha van ilyen és akkor sztem már qva sokat mondtam
2012. aug. 21. 12:27
 9/18 A kérdező kommentje:
úgy értem a lenézést, hogy komoly kapcsolatot nem kezdenének vele.vagy igen? csak azért kérdem , mert meg akarom csináltatni.
2012. aug. 21. 12:27
 10/18 anonim ***** válasza:
30%
Szerintem nem lenézik, csak értéktelen szennynek tartják a guminőket. Ezzel szemben szerintem a tizenéves meg huszonéves gyerekek szeretik, mert azoknak a tartalom mindegy, csak az üres váz, a forma a fontos. Amúgy természetesen ez nem vonatkozik az egészségügyi kényszerhelyzetben lévő nőkre!
2012. aug. 21. 12:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!