Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lányok lenézik azt a fiút, aki nincs FB-n?
Hát ez nevetséges,és akkor mi van ?!
Ilyenekkel foglalkozni.
Biztos olyanok is ezek a lányok.
Most komolyan?
Le.
Miért nem vagy a fészbukon? Mindenki ottvan....akkor honnan tudod, mikor lesz zh, és mi torténik? Hogy hívnak el eseményekre?
Örülj neki! Legalább nem találkozol sok idiota ismerőseiddel aki percenként rak fel magáról új képet ahol pózol, meg percenként rakja ki az üzenőfalára hogy lájkolj ha tetszek neked!... nem azért , de szerintem ez már szánalmas ha valaki egész nap képes azon a szaron lenni és még azt is leírja hogy mit evett, hányszor hányta el magát a buliban meg stb... am szerintem szard le, ne foglalkozz velük.
19/F
Én facebook nélkül is teljes életet élek, mivel vannak valódi kapcsolataim és nem csak a pixeleket bámulom.
Egy olyan ember számára én nem is akarok létezni, aki ezt a facebooktól teszi függővé... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!