Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért ilyenek a mostani lányok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ilyenek a mostani lányok?

Figyelt kérdés

Osztályomba jár egy lány, aki régen nagyon tetszett de mikor a 6. barátjával is 1 hét járás után szakított (14 éves a lány) azután már nem vettem komolyan a lányt, el is felejtettem gyorsan.... Azért néha felnézek a blogjára és azt látom hogy mióta össze "barizott" a suli "ribancával" (aki úgy is öltözik és úgy is viselkedik) azóta olyan mintha a klónja lenne .... úgyanolyan gusztustalan sítlusban ír, ugyanazt csinálja mint a barátnője, együtt mennek min den buliba mintha kötelező lenne...

Velem van a baj? Én vagyok lemaradva?

Köszi a válaszokat! 14/f

2009. júl. 25. 21:32
 1/6 anonim ***** válasza:
77%
Nem vagy lemaradva. Ennyi idős koromban én nem igazán jártam buliba, nem öltöztem "ribancosan", mert a szüleim nem engedték. Én is úgy éreztem, le vagyok maradva, mindenből kihagynak... Most 22 vagyok, 6 éves párkapcsolattal.
2009. júl. 25. 21:34
 2/6 anonim ***** válasza:
80%

A csajokban túlteng a falkaösztön. Szeretnek csapatban mászkálni, és a csoport nélkül elveszettek, egyéni ötlet nincs, csak a falkavezér másolása és utasításainak követése. De idővel az értelmesebbje kinövi.

20/L

2009. júl. 25. 21:35
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Igen, akinek van egy kis esze, idővel magára talál és el is felejt divatozni. Szerintem hányingerkeltő magatartás és nem te vagy lemaradva. Az ilyenekkel nem kell foglalkozni.14/L
2009. júl. 25. 21:38
 4/6 anonim ***** válasza:
Én pont ebbe a korba vagyok mint te és nem mindegyik csajszi esik bele a "jajj de cukcsi meg arcsi" korszakba.Pl énse:DAmúgy meg ha ilyen barátnője van/volt jóhogy belerángatta mindenbe.Ne is foglalkozz vele ha 14 éves korára úgy dobálja ki a pasikat mint más a szemetet.Nézz körül alaposan a környezetedben és biztos hogy találsz valami jó csajt aztán meg hajrá szólísd le és beszélgess vele;)
2009. júl. 25. 22:24
 5/6 anonim ***** válasza:
en ebben a korban mehettem el először egy ottalvós szülinapi buliba. ami nem volt igazi buli, jó, volt egy kis vörös bor, de csak 2-3 üveg. nem öltöztem ribancosan, pasim meg egyaltalan nem volt. nincs veled semmi baj, ritka az ilyen fiu :)
2009. júl. 25. 22:54
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat :P Van egy csaj aki nagyon teccik most :-) Szorítsatok hogy legyen belőle valami :D
2009. júl. 26. 10:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!