Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyenek a mostani lányok?
Osztályomba jár egy lány, aki régen nagyon tetszett de mikor a 6. barátjával is 1 hét járás után szakított (14 éves a lány) azután már nem vettem komolyan a lányt, el is felejtettem gyorsan.... Azért néha felnézek a blogjára és azt látom hogy mióta össze "barizott" a suli "ribancával" (aki úgy is öltözik és úgy is viselkedik) azóta olyan mintha a klónja lenne .... úgyanolyan gusztustalan sítlusban ír, ugyanazt csinálja mint a barátnője, együtt mennek min den buliba mintha kötelező lenne...
Velem van a baj? Én vagyok lemaradva?
Köszi a válaszokat! 14/f
A csajokban túlteng a falkaösztön. Szeretnek csapatban mászkálni, és a csoport nélkül elveszettek, egyéni ötlet nincs, csak a falkavezér másolása és utasításainak követése. De idővel az értelmesebbje kinövi.
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!