Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy a mostani lányok, hülye ri*ancok lesznek? :S Még a normálisból is az lesz. De mi az oka? :O
Nem mindenki ilyen. Engem spec idegesítenek a velem egyidős, és tőlem fiatalabb lányok, amint csoportosával csetlenek-botlanak az idétlen magassarkúikban (arcukon métervastag, vakolókanállal felrakott alapozóval, és ízléstelen színű pl. szemhéjpúderrel kimázolva), és fejhangon hülyeségeket visítoznak, meg röhögnek idióta dolgokon.
Ez miért tetszik a pasiknak?
Fúú...én azt se tudom hol vannak a szüleik...de már nagyon idegesítő mindegyik. Verik magukat a semmire -.-"
Basszus egy TIZENKÉT (nem tizenhét) éves csaj olyan képeket rakott fel vipre amiken csak bugyiba meg melltartóba van...és basszus 12 éves -.-" de érted...nincs is neki mit mutogatni amúgy az osztálytársam..de suliba is azt hiszi h ő valaki. Pedig egy hülye szar. Igaza én se vagyok valami nagy, de én nem hiszem azt. És én a földön járok, nem a levegőbe.
13/L
télleg ne álltalánosíts :)
mert én sem vagyok az és ezértis büszkék rám a fiú barátaim :)
és 3 éve ugyanaz a pasim van :) emelett nem járok plázázni se semmi ilyesmi nem a műköröm a divat stb.. én teljesen más stílusban élek.. ami lehet még jobban nem teccene neked mint az olyan lányok :) de kitudja milyen az ízlésed :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!