Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A mai fiatal lányoknak hogyhogy az ilyen test az ideáljuk?
Pár ismerős véleménye,és kép alapján ez a tizenéves "álompasi:"
-keskeny,csontos vállak
-lapos mellkas,hártyányi mellizmok
-vékony karok
-egyenes,vékony felsőtest,oldalizmok nélkül
-lapos has,pihés kis kockákkal,törzsizomzat nulla
-pipaszár lábak,minimális comb és lábizmok
-keskeny hát,kiálló gerinc,szinte semennyi hátizom
Az olyanokról mint csuklya,fűrész,gerincmelléki,alkar izmok,már ne is beszéljünk.
Összerakva egy gyengécske,vékony,0 izomerejű,kehes valamit kapunk,amit még fiúnak se neveznék,nemhogy pasinak.Férfitól ez pedig a lehető legmesszebb áll..néha meg is döbbenek a strandon,mert úgy néznek ki,mintha a legsötétebb éhező Afrikából menekültek volna ide,olyan a fizikumuk.Nem értem,hogy tudják magukat így egyáltalán jól érezni,hiszen szemlátomást még a szél is elfújja őket.Ráadásul ezeknek a nagy része,vasalt/zselézett hajú,lógócuccos,alattomos tekintetű "rajgyerek".Azt,hogy a lányoknak ez hogy tetszhet,azt végképp nem értem.Természeresen nem kigyúrt állatoknak kéne lenniük,de egy egészséges izommennyiség és állóképesség nem ártana.Nem is lenne rossz a kötelező katonaság,mert férfit nevelne ezekből a puhányokból.Jól látom? Vagy valaki felvilágosítana ezügyben?
Hát ez a tizenévesek ízlési köre.
20 felett vékonyan már képtelenség barátnőt találni, mert akkor minden nő kivétel nélkül az izmosakra meg macisakra bukik. Ez van, ezt kell szeretni...
Én nagyon szeretem azt a típust, amit leírtál! Semmi rossz nincs benne. A táncos fiúknak is sokszor ilyen alkatuk van, akiket pl. tévés showműsorokban láthatsz. Háttértáncosok, ilyesmik. Nekem nagyon tetszenek a táncos fiúk. A mozgásuk miatt is, és az alkatuk miatt is.
Másképp nem is lehetne olyan könnyedén, lazán mozogni, csak vékony alkattal.
Engem egy kicsit zavar ez a kérdés, mert engem senki nem kérdezett meg hogy ilyen testalkattal akarok e megszületni.
Kérdés hogy akkor aki vékony az utálja magát? Aki "rajgyerek" vagy nagyképű az tenyérbemászó testalkattól függetlenül. De engem valahogy jobban irritál amikor széles vállú izmos férfitársaim szállnak el maguktól, akik lejárnak edzeni de jóformán semmit nem kell tenniük hogy jól nézzenek ki. Ha én komoly táplálkozástudománnyal és edzéssel jóval hosszabb idő alatt elérek egy hasonló szintet abban senki nem látja a munkát hisz a legtöbb embernek nem kell ennyit tenni érte.
Nagyon sírósra sikerült ez a poszt, egyébként én büszke vagyok a szálkásságomra csakhát nem járkálhatok félmesztelenül. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!