Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A mai fiatal lányoknak hogyhog...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A mai fiatal lányoknak hogyhogy az ilyen test az ideáljuk?

Figyelt kérdés

Pár ismerős véleménye,és kép alapján ez a tizenéves "álompasi:"

-keskeny,csontos vállak

-lapos mellkas,hártyányi mellizmok

-vékony karok

-egyenes,vékony felsőtest,oldalizmok nélkül

-lapos has,pihés kis kockákkal,törzsizomzat nulla

-pipaszár lábak,minimális comb és lábizmok

-keskeny hát,kiálló gerinc,szinte semennyi hátizom

Az olyanokról mint csuklya,fűrész,gerincmelléki,alkar izmok,már ne is beszéljünk.

Összerakva egy gyengécske,vékony,0 izomerejű,kehes valamit kapunk,amit még fiúnak se neveznék,nemhogy pasinak.Férfitól ez pedig a lehető legmesszebb áll..néha meg is döbbenek a strandon,mert úgy néznek ki,mintha a legsötétebb éhező Afrikából menekültek volna ide,olyan a fizikumuk.Nem értem,hogy tudják magukat így egyáltalán jól érezni,hiszen szemlátomást még a szél is elfújja őket.Ráadásul ezeknek a nagy része,vasalt/zselézett hajú,lógócuccos,alattomos tekintetű "rajgyerek".Azt,hogy a lányoknak ez hogy tetszhet,azt végképp nem értem.Természeresen nem kigyúrt állatoknak kéne lenniük,de egy egészséges izommennyiség és állóképesség nem ártana.Nem is lenne rossz a kötelező katonaság,mert férfit nevelne ezekből a puhányokból.Jól látom? Vagy valaki felvilágosítana ezügyben?

2012. aug. 26. 16:30
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
Nekem nem ez az ideálom, ezektől szokott kirázni a hideg
2012. aug. 26. 16:42
 12/25 anonim ***** válasza:

[link]

[link]

nekem ezek pl. túl izmosak már, de attól függetlenül bejönnek. ez izom, nem az "éhségkocka" :)

14L

2012. aug. 26. 16:45
 13/25 anonim válasza:

ha önbizalomhiányban szenvedsz az nem mások hibája.

ps: ez kb 14 éves korig jön be a csajoknak.)

pps: ha a pasinak van egy erős kisugárzása,ami engem megfog /Mert ugye mindenkit más fog meg,nem lehet általánosítani/ akkor ennyi.De azért egy alapizomzata legyen már egy férfinek.

egy ilyen nekem tökéletes. nem kigyúrt állat de nem is nudli

[link]

/Én is teszek azért hogy jobb testem legyen,nem csak úgy megszólom a pasikat ;) /

17/l

2012. aug. 26. 16:51
 14/25 A kérdező kommentje:
Miért szenvednék önbizalomhiányban?
2012. aug. 26. 16:52
 15/25 anonim válasza:
Mert így fikázni másokat általában azok szokták akik nincsenek megelégedve magukkal :) (bocs ha te nem ez a kategória vagy de a kérdés alapján illene)
2012. aug. 26. 16:58
 16/25 anonim ***** válasza:
ennek semmi köze az önbizalom hiányhoz... egyszerűen az idősebbek nem értik hogy a tinik mit szeretnek az ilyen alkatú srácokban... mintahogy anno nem értettem hogy mit lehet szeretni a Tokio hotelben.. vagy mit lehet szeretni SP-ben meg a haverjában, vagy a hozzájuk haosnló külföldi énekesekre (vagy pl a külföldi tinik mit imádnak Justin Bieberben O.o)
2012. aug. 26. 17:02
 17/25 A kérdező kommentje:
Én csak le vagyok döbbenve ezen,és köszönöm szépen elégedett vagyok magammal
2012. aug. 26. 17:08
 18/25 anonim válasza:
jó hát akkor benéztem bocsi:)
2012. aug. 26. 17:11
 19/25 anonim ***** válasza:

Ezt én se értem, és totál le vagyok döbbenve! De én egy pasit azért szeretek, mert pasi, nem azért, mert olyan, mint egy csaj! Nem értem, mit látnak bennük, hisz semmi férfiasság nincs az ilyen vasalthajú falfehér csontvázakban!

Egy pasi úgy jó, ha izmos! Nem kell túlzásba, mert az nem szép, és kell rájuk egy kis "felesleg" is! Szép gömbölyű izmok, hmmmm, tökéletes!! :) Nem kövér, de kicsit macisabb! :)

18/L

2012. szept. 3. 17:34
 20/25 anonim ***** válasza:
Aki ledöbben annak fogalma sincs a társadalomról. Nem mindenkinek jön be a kigyúrt. Van aki szereti a duci srácokat és van aki a vékony srácokat. Azt hogy valaki nem érti és ledöbben ott saját magában van a hiba. Nekem se az összes típusú nő tetszik. Lehet bőven válogatni mint csepp a tengerben. Mindenkinek van egy ideálja és az csak az ővé! Nem a másikat kell fikázni hanem egyeseknek magukba nézni. Saját dolgotokkal kéne tőrödni és nem máséval.
2012. okt. 3. 20:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!