Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A mai fiatal lányoknak hogyhogy az ilyen test az ideáljuk?
Pár ismerős véleménye,és kép alapján ez a tizenéves "álompasi:"
-keskeny,csontos vállak
-lapos mellkas,hártyányi mellizmok
-vékony karok
-egyenes,vékony felsőtest,oldalizmok nélkül
-lapos has,pihés kis kockákkal,törzsizomzat nulla
-pipaszár lábak,minimális comb és lábizmok
-keskeny hát,kiálló gerinc,szinte semennyi hátizom
Az olyanokról mint csuklya,fűrész,gerincmelléki,alkar izmok,már ne is beszéljünk.
Összerakva egy gyengécske,vékony,0 izomerejű,kehes valamit kapunk,amit még fiúnak se neveznék,nemhogy pasinak.Férfitól ez pedig a lehető legmesszebb áll..néha meg is döbbenek a strandon,mert úgy néznek ki,mintha a legsötétebb éhező Afrikából menekültek volna ide,olyan a fizikumuk.Nem értem,hogy tudják magukat így egyáltalán jól érezni,hiszen szemlátomást még a szél is elfújja őket.Ráadásul ezeknek a nagy része,vasalt/zselézett hajú,lógócuccos,alattomos tekintetű "rajgyerek".Azt,hogy a lányoknak ez hogy tetszhet,azt végképp nem értem.Természeresen nem kigyúrt állatoknak kéne lenniük,de egy egészséges izommennyiség és állóképesség nem ártana.Nem is lenne rossz a kötelező katonaság,mert férfit nevelne ezekből a puhányokból.Jól látom? Vagy valaki felvilágosítana ezügyben?
ha önbizalomhiányban szenvedsz az nem mások hibája.
ps: ez kb 14 éves korig jön be a csajoknak.)
pps: ha a pasinak van egy erős kisugárzása,ami engem megfog /Mert ugye mindenkit más fog meg,nem lehet általánosítani/ akkor ennyi.De azért egy alapizomzata legyen már egy férfinek.
egy ilyen nekem tökéletes. nem kigyúrt állat de nem is nudli
/Én is teszek azért hogy jobb testem legyen,nem csak úgy megszólom a pasikat ;) /
17/l
Ezt én se értem, és totál le vagyok döbbenve! De én egy pasit azért szeretek, mert pasi, nem azért, mert olyan, mint egy csaj! Nem értem, mit látnak bennük, hisz semmi férfiasság nincs az ilyen vasalthajú falfehér csontvázakban!
Egy pasi úgy jó, ha izmos! Nem kell túlzásba, mert az nem szép, és kell rájuk egy kis "felesleg" is! Szép gömbölyű izmok, hmmmm, tökéletes!! :) Nem kövér, de kicsit macisabb! :)
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!