Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez mi az istent jelent?
Múltkor elmentem néhány rokonommal és az ismerőseikkel bulizni.Az egyik rokonom barátnőjének a nővére állítólag egész végig mosolygott rám,meg el is hívott táncolni,meg azt is kérdezte,hogy elmegyek-e vele innivalóért.Egész végig mindenki jókat nevetett a hülye vicceimen,már amikor magamnál voltam,mert a doboz sör amit ittam eléggé betett nekem,mert nem igazán bírom a piát.11-kor leléptem a buliból a lány finoman adott 2 pofont utána meg 2 puszit.De egyik rokonom azt mondta,hogy ő úgy tudja van barátja.Szóval nem tudom,hogy ezt hogyan értelmezzem.
Remélem érthető amit leírtam.Ha kicsit kusza lett akkor bocsi.
Igazándiból az egészben az a vicc,hogy nem csak egy rokonom mondta,hogy szerintük tetszettem neki és mind azt mondta,hogy hülye vagyok mert nem vettem a lapot.Valahogy viszont mégsem tudom elhinni az egészet.
De mindegy írtam a lánynak.Aztán majd lesz valami.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!