Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most mi az istent csináljak?
Két hónapja szakítottam a barátommal. Eléggé megviselt, de túljutottam rajta, mivel nagyon megbántott.
Legalábbis máig úgy hittem, hogy minden érzés eltűnt belőlem. De hosszú idő után egy pillanatra megint azt vettem észre, hogy szerelmes vagyok belé. Pedig nem is találkoztunk, nem is láttam azóta...
Mi lenne erre a megoldás? Hogy lehetne az ilyen röpke lángolásokat eltűntetni? Egy új kapcsolat talán?
Már valamennyire boldog is voltam, de egy ilyen hirtelen érzés azonnal visszaránt... Ezt pedig nem akarom!
Szia :)
Én is tapasztaltam már ilyet, ezért semmiképpen se próbálkozz egy új kapcsolattal!
Azzal csak a pasinak ártanál, na meg persze magadnak is.
Biztos, hogy nem akarod te ezt a kapcsolatot?
Ha ez a fiú még mindig szeret, szerintem próbáljátok meg.
Ha meg nem, akkor próbáld lekötni a figyelmed!
Hallgass zenét, keress új hobbikat, menj el vásásrolgatni, szórakozni!
Köszi a válaszokat!
Nem hiszem, hogy szeret. Akkor sem volt már szerelmes, mikor szakítottunk. Ezért is fejeztem be vele.
Szóval arra, hogy folytassuk semmi esély. Nem is akarnám már.
Csak ez a mostani érzés... Teljesen elkeserít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!