Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha valakit jobban szerentünk mint Istent, az bűn?
Figyelt kérdés
persze csak baráti szeretetről van szó2012. máj. 17. 17:00
2/7 anonim válasza:
Isten megértő a gyermekeivel, és tudja, hogy őt mindig szeretjük, tiszteljük, még akkor ha földi létünk során másfele irányulna szeretetünk.
Ámen.
3/7 anonim válasza:
Isten nem letezik, ideje lenne felebredni! :)
4/7 anonim válasza:
Nem, nem az.
(és csak jót teszel magaddal, ha elszakadsz a vallásos "bűnös vagyok mindenért - kezdettől fogva" gondolatoktól)
5/7 anonim válasza:
Istent soha se láttad, csak hiszel benne, hogy van. Míg pl. a barátaidat, a családtagjaidat, a szerelmedet látod, megérintheted, beszélhetsz velük, sokkal kézzel foghatóbbak, mint Isten. Teljesen érthető, ha jobban szereted őket.
6/7 anonim válasza:
Ha szereted Istent, az jó.
De teljesen más Istent és földi embereket, állatokat, tárgyakat szeretni. Ilyen értelemben nem létezik az, hogy a "világon XY-t szeretem a legjobban". Mert mindenkit máshogy szeretünk.
7/7 anonim válasza:
Ha hiszel Istenben akkor abban is hinned kell hogy szeret téged,amíg nem vétkezel.És a szeretet nem vétek,hanem pont hogy jótett.
Én speciel nem hiszem Istenben,de örülnék ha több szeretet volna a világban:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!