Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Birnir kérdése:
Ha egy lány szívecskét ír nekem mit írjak vissza?
Figyelt kérdés
Ez a lány amúgy is tetszik nekem ! Ha szívecskét ír akkor írjak neki vissza egy szívecskét ? Vagy mit csináljak ? A lányoknak mi jön be ilyenkor ? Normális kommenteket lécci !2012. aug. 25. 23:09
1/17 anonim válasza:
Legyél nagyvonalú és te küldj két szívecskét :D
2/17 anonim válasza:
Írj vissza te is egy szívet...Ebbe most mi a "nagy" kérdés?
3/17 anonim válasza:
Írd neki ezt: "<3" ezt: ":3" vagy ezt: ":$" Általában ezeket szokták. :D Amúgy lány vagyok.. :)
5/17 anonim válasza:
Jólvanna én csak leírtam miket szoktak írni xDD
7/17 anonim válasza:
Mert a szeretlek,tetszel szó már nem trendi? Csak ezek:$L:3
8/17 A kérdező kommentje:
a 23:13-as neak igaza van :)
DE amugy már sokszor írt nekem de én csak vissza eszt irtam neki: :)
2012. aug. 25. 23:17
9/17 anonim válasza:
Aha neten előadják a mézes mázos oldalukat,ha te komolyra fordítod és találkozni akarsz akkor lepattintanak.
Egyszer belemásztam ebbe,hónapokig tartott amíg lelkileg helyreálltam,soha többé netes ismerkedés,pláne így 25 évesen!!!
10/17 anonim válasza:
utolsó ezzel egyetértek, bár én 1 nap alatt elfelejtettem, hála a többi csajnak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!