Szerintetek mit csináljak?
Figyelt kérdés
Van egy fiú aki már nagyon rég óta tetszik, ő nem ismer engem, csak párszor láttuk egymást ( együtt voltunk szóbelin kétszer is ) ő még a nevemet se tudja ( legalábbis szerintem ). Facebookon eleinte naponta 100szor megnéztem a képeit ( de nem jelöltem be ) Aztán egyszer láttam, hogy kapcsolatba van egy lánnyal, akivel nem rég szakítottak. Mindjárt kezdődik a suli és mi egy busszal fogunk járni, szerintetek kezdeményezzek, vagy csak eleinte üljek mellé? Nem akarom megint elszalasztani. :)) Hogy csináljam? Az a baj, hogy mivel nem egy gimibe fogunk járni, lehet, hogy neki hamarabb kezdődnek majd az órái, mint nekem... Menjek a hamarabbi busszal? xd2012. aug. 25. 14:29
1/8 anonim válasza:
ha komolyabb kapcsolatba van,az a fiú akit kinéztél magadnak ,akkor nem sok esélyed van ,ha még nem is ismer kezdj el vele beszélgetni,de ne legyél túl nyomulós mert,akk tuti elhajt de lehet majd ő is fog kezdeményezni de nemtom hány évesek vagytok az se mind1 én pl: 15/f most mek gimibe
2/8 anonim válasza:
Aham. :D Én is ezt szoktam csinálni. Képes voltam két órát is várni egy fiúra. Aztán úgy tenni mintha én is akkor végeztem volna. :D
Mindezt úgy hogy nekem pasim is van :(
Nem tudom mi fogott meg abban a srácban, és azt se hogy tulajdonképpen mit akarok tőle. De csak egyszerűen a közelében szeretnék maradni.
De neked több esélyed lesz ha egy buszon fogtok menni a suliba. Reggelente megbeszélheted vele, hogy hogy van, hogy aludt. Délután meg, hogy milyen volt a napja :D
3/8 anonim válasza:
szerintem ez elég gyerekes, hogy majd mellé ülsz stb.. nem az oviban vagyunk. Ha van kapcsolata tartsd tiszteletben, ha úgy érzed nem a legjobb, akkor beszélgess vele, ha szimpatikus leszel neki, akkor úgy is kialakul minden magától.
4/8 A kérdező kommentje:
15/l vagyok.. most megyek gimibe :D És már nincsenek együtt. Amúgy köszi. :))
2012. aug. 25. 14:39
5/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. :))
2012. aug. 25. 14:41
6/8 anonim válasza:
kezddeményez mindenkép mert komolyan belestél szerintem nem csak rá izgultál.
7/8 A kérdező kommentje:
okés. :D:D Csak még azt nem tudom hogy? :)
2012. aug. 25. 19:25
8/8 A kérdező kommentje:
Olyan furcsa, egy csomóan mondják, hogy lesz még sok helyes srác aki tetszeni fog... de valahogy nem hiszem, hogy lesz még egy ilyen. :) Annyira nem is a külseje fogott meg, hanem a kisugárzása. :$ Annyira aranyos és igaz alig ismerem, de úgy érzem, ha megismerném csak jobban tetszene, már ha ennél tetszhet jobban valaki :o ;) Volt több fiú is aki próbálkozott nálam és én visszautasítottam őket miatta, úgy hogy ő nem is ismer... :'( Nem tudom mi ütött belém. :@@ Nagyon rossz ez így, úgyhogy szeretnék valamit tenni az ügy érdekében. :)
2012. aug. 25. 21:48
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!