Hogyan kezdeményezzek? 15/L
Figyelt kérdés
Nagyon tetszik egy fiú már rég óta, ő nem ismer engem, párszor láttam, aztán megtudtam a nevét és megkerestem facebookon, akkor még nem járt azzal a lánnyal, akivel pár napja szakítottak. De én nem mertem ráírni. Mivel már nincs együtt a csajjal, és jövőre egy busszal fogunk járni suliba, gondoltam nem szalasztom el a lehetőséget megint. Valamit csinálnom kéne... de mit? Hogyan kezdeményezzek? Vagy várjam meg, hogy ő kezdeményezzen?
Köszönöm szépen a válaszokat előre is. :)
2012. aug. 25. 21:22
1/8 anonim válasza:
Még is mi olyan nehéz ebben?Írj bármit őszintén, maximum nem jön össze, és?
Ha meg sem próbálod azon agyalhatsz, hogy mi lett volna ha...Az rosszabb, főleg ha majd egy másik lánnyal fogod látni boldogan.
2/8 anonim válasza:
Először ülj mellé!Aztán kezdjetek el beszélgetni!Kérdezz valamit pl. "Nem tudod véletlenül mennyi az idő?" Aztán beszélj te is valamit!Már ha elég sok dolgot tudtok egymásról hívd el sétálni! :)
3/8 anonim válasza:
Ha neked tetszik akkor kezdeményezz te. Ne várd már el a gyerektől hogy bele lásson a fejedbe, hogy tudja hogy tetszik neked és akkor majd ő kezdeményez :D
4/8 anonim válasza:
ha tetszik menj oda bátran és mondjuk keress vmi témát pl.kerdezd meg hogy sportol-e vmit vagy mi a hobbija ilyeneket de azért túlzásokba ne ess hogy odamész és egyfojtában faggatod.
5/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat. :) Csak olyan furának tűnik, hogy odaülök mellé, aztán: "Szia.....". Még soha nem csináltam ilyet.. mondjuk mindennek eljön az ideje. :D És végül is egyszer élünk. :)
2012. aug. 25. 21:37
6/8 anonim válasza:
De azért kérdezd meg h leületsz-e mellé!!!
7/8 A kérdező kommentje:
Okés. :DD Mondjuk az elég gáz lenne, ha lenne még egy csomó hely, én meg leülnék mellé... nem?
2012. aug. 25. 21:58
8/8 anonim válasza:
nem gáz egyáltalán..mellém a buszon mindig odaülnek a vénasszonyok mikor vagy 10en vagyunk a buszon és még megkérdezi nem e cserélhetnénk helyet hogy ő üljön az ablaknál! -.-"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!