Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Minek kezdeményezzek, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Minek kezdeményezzek, ha foglalt az összes?

Figyelt kérdés

Mindig az a szöveg ment hogy a lányok is kezdeményezzenek stb.

nálam mindig az olyanok kezdeményeztek akiknek rusnya volt a foguk/egyszerre több csajnál próbálkoztak/kötődtek az excsajhoz még/drogosok, sittesek/merevedési problémájuk van, azért dobta a csajuk mint kiderült, olyan pasi meg nekem nem kell

szal meguntam, és fogtam magam, kezdeményeztem a szerintem rendes pasiknál.

csak hogy mindnek már van csaja nemtom hány éve

akkor meg mi a francnak jönnek ezzel a dumával, hogy kezdeményezzen csaj is?

van egy csomó pasi, aki egyedülálló, de valahogy nincs gusztusom olyanhoz akinek tele van sárga pattanással az arca/el van hízva/büdös/mindenkivel kavar.

ha én adok magamra, ne várhatnám ezt el fordítva?

2012. máj. 12. 22:37
 1/8 anonim ***** válasza:
0%
Önbizalom... na az van, Mrs. Tökéletes
2012. máj. 12. 22:39
 2/8 anonim ***** válasza:
Haha, akkor most képzeld magadat a helyzetünkbe. Most így jársz te is, annyi.
2012. máj. 12. 22:40
 3/8 A kérdező kommentje:

kiről beszélsz?

szerintem tök alapvető igény hogy valakinek jó illata legyn/ne gennyedzen az arca/ne legyen rohadt a foga/ápolja magát

2012. máj. 12. 22:41
 4/8 A kérdező kommentje:

akkor inkább jobb egyedül mint ilyennel. ez a vicc, nem ám változtatnának, csak egy kicsit is, hanem csodálkoznak hogy ők de szuperek, hogyhogy nincs csajuk

és egy csomó csaj ismerősömnek ezért nincs pasija mert nem ápolják magukat a pasik, olyanokkal meg nem hajlandóak járni

az önbizalomnak és a tökéletességnek ehhez köze nincs

2012. máj. 12. 22:43
 5/8 anonim ***** válasza:
Keress többet, feltenném rá a fél tököm, hogy van még olyan amilyet te keresel.
 6/8 anonim ***** válasza:
Igen elvárható, mert teljesen jogos. De egyvalamit árulj már el. hogy mitől különbek a cigány hapsik? mert néhány csaj ismerősöm imádja őket nem értem. meg az ilyen mű fiúkat akik rózsaszínbe öltöznek. Meg a kivasalt hajú fiúk is?
 7/8 A kérdező kommentje:

azt nem tudom, én nem vasalt hajút keresek, hanem aki átlagosan néz ki, mert én se vagyok divatmajom.

csak a legtöbb pasinál éles az a határ hogy divatos - nem divatos.

vagy ki van öltözva mint sz.ros Pista a neve napján, de akkor csak a divattal foglalkozik, vagy egyáltalán nem érdekli a külső és elhízik/ősember szakálla van/egyéb előbb felsoroltak

aki meg a középúton van az vagy foglalt, vagy jól elbújik :D

2012. máj. 12. 22:48
 8/8 anonim ***** válasza:
na ez kb rám is érvényes hogy a közép utat választanám és ott kereskedek lányok után. találtam is 1-et. jót beszélgettem vele jót hülyültem vele meg minden. ma meg rá írta facen priviben. és se kép se hang sztem azért mert mobilon nem jelzi ki a privi üzeneteket. :S ezen gondolkozok egész nap és izgulok :S
2012. máj. 12. 22:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!