Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy évfolyamtársam aki nagyon tetszik, és van rá esély hogy én is neki. Hogy derítsem ki hogy tényleg így van-e, vagy hogyan kezdeményezzek én?
Volt egy iskolai kirándulás ahol megismertem, sokat hülyéskedtünk, beszélgettünk, kedves volt meg minden. Barátnőm szerint tuti hogy nem vagyok közömbös számára. Szerinte erre utaló jelek: ugyanezen a kiránduláson utolsó este mindenki ivott, nem is kell részleteznem én egy kicsit többet a kelleténél... Nos valahogy a srác is odakeveredett, és kb hajnal 3ig ott volt velem. A többiek mondták neki hogy menjen nyugodtan, vigyáznak rám, de annyi volt a válasz hogy nem hagy ott. Meg volt olyan hogy hárman mentünk egymás mellett városnézés során, ha szűkebb volt az utca én lemaradtam hogy mindenki elférjen, ő olyankor mindig bevárt. De hozzá kell tennem hogy mindenkivel kedves volt, nem csak velem, de külső szemlélők szerint velem valahogy máshogy. Azóta a suliban szinte minden nap találkozunk, beszélünk pár szót de semmi több. Ez a helyzet még csak körülbelül egy hete megy így.
Tényleg lehet hogy bejövök neki? Hogyan közeledjek hozzá úgy hogy ne legyen feltűnő?
Bejössz a srácnak,majd ő közelednifog,csak add a jeleket :)
20F
1. válaszoló: 17/L
2. válaszoló: én is remélem hogy úgy lesz :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!