Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az ölelés megcsalás?
Figyelt kérdés
Ha egy nő megölel egy másik férfit....semmi egyéb. De az ölelés nem épp baráti volt.2012. aug. 25. 21:00
1/12 Mókusgyilkos válasza:
ezt te mint pasi mondod v mit az ölelkező csaj ?:D mert nem m1.
ha te mint pasi: akk valszeg többet látsz bele mint valójába
ha csaj: akk végül is akár annak is felfogható.
2/12 anonim válasza:
Ha a pinájával ölelte körül a farkát, akkor az nem baráti és sztem megcsalás.
3/12 anonim válasza:
akkor milyen volt az az ölelés?megmarkolta a seggét vagy mi?ha nem baráti de nem történt semmi akkor milyen lehetett? :D :D
4/12 anonim válasza:
hát mondd el a párodnak és ő majd megmondja, hogy neki ez megcsalásnak számít e....
5/12 A kérdező kommentje:
Én vagyok a nő.
Úgy, hogy az szerelmes ölelés volt..szeretem, azt mondja ő is engem (ez nem hiszem hogy igaz), de rengetegszer átvert, úgyhogy most mással vagyok. Újra akarta kezdeni, de elutasítottam, de megöleltem..
2012. aug. 25. 21:05
7/12 Mókusgyilkos válasza:
előttem szóló: OTT A PONT!
és igen így megcsalás elvégre szerelmes vagy.. a női hülyeség tényleg nem ismer határokat tisztára mint a CCCP.
8/12 anonim válasza:
Na várjunk... azért szakítottál vele nemrégiben, mert mást ölelt meg vagy az új barátnőjét "csalta meg" veled ily módon? Komolyan zavaros.:D
9/12 anonim válasza:
Helyesbítve:
*az új barátodat "csaltad meg" vele...
Fáradt vagyok már.
10/12 A kérdező kommentje:
Én öleltem meg így őt mint az exemet, miközben van barátom. Igaz, a barátommal az elején letisztáztam hogy mást szeretek,de csak annyit mondott hogy majd ő segít hogy kimásszak ebből..de attól még azt hiszem megcsaltam akkor..
2012. aug. 25. 21:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!