Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én miért vagyok ilyen fiú létemre?
Figyelt kérdés
Nem vagyok szent én is szeretnék szexelni, ahogy mindenki, aki normális, mégis valahogy gyakran van szerethetnékem, vagyis, hogy csak úgy megöleljek egy láynt, akihez vonzódom vagy kedvelek jellemre. Persze nem merném megtenni, de erre vágyom naponta, peidg nincs is konkrét lány, akit így ismernék és tudnék szeretgetni, csak képzeletben gyakran gondolok erre, vagy, ha meglátok egy lányt, akit kedvesnek találok vagy gondolok és vonz is külsőre. Olyankor azt érzem, hogy az ölembe ültetném, megölelgetném és megpuszilgatnám, de az sem zavarna, ha több nem lenne, csak ennyi. Szeretnék gondoskodni, törődni, szeretni egy lányt. Nem volt még barátnőm egyébként. Néha úgy érzem valami hatalmas szeretetbomba van bennem.2012. aug. 22. 14:29
1/21 anonim válasza:
khm kb 16 éves lehetsz ügye?
Ez normális dolog.Mindenki szeretne valakit szeretni,ölelni
2/21 anonim válasza:
velem is ez van és én is fiú vagyok
3/21 anonim válasza:
én is ilyen vagyok. de nem minden lánnyal.
5/21 anonim válasza:
Én is ilyen vagyok :D fiú létemre nagyon tudnék szeretni valakit :$$$ és persze én is tudok perverz is lenni :D de nekem is elég lenne egy olyan lány akivel akár csak ennyi lehetne de érezném hogy ő is szeret :$ (20/f)
6/21 anonim válasza:
Lehet barátnőre vágysz. Szerez egyet, és nem lesz ilyen problémád.
8/21 anonim válasza:
Ez azért van, mert a nagyon kevés normális ember közé tartozol. Nem lesz könnyű életed, de azért vigyázz, el ne múljon, mert nagy kincs vagy. (Komolyan beszélek.)
9/21 anonim válasza:
Ilyen hozzáállással jól ráfogsz fukni. A nőkkel mindig csak keményen. Persze ők nem ezt mondják, de ha kinyitod egy pillanatra a szemed és körülnézel, azért megérted mi a system.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!