Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én miért vagyok ilyen fiú létemre?
Figyelt kérdés
Nem vagyok szent én is szeretnék szexelni, ahogy mindenki, aki normális, mégis valahogy gyakran van szerethetnékem, vagyis, hogy csak úgy megöleljek egy láynt, akihez vonzódom vagy kedvelek jellemre. Persze nem merném megtenni, de erre vágyom naponta, peidg nincs is konkrét lány, akit így ismernék és tudnék szeretgetni, csak képzeletben gyakran gondolok erre, vagy, ha meglátok egy lányt, akit kedvesnek találok vagy gondolok és vonz is külsőre. Olyankor azt érzem, hogy az ölembe ültetném, megölelgetném és megpuszilgatnám, de az sem zavarna, ha több nem lenne, csak ennyi. Szeretnék gondoskodni, törődni, szeretni egy lányt. Nem volt még barátnőm egyébként. Néha úgy érzem valami hatalmas szeretetbomba van bennem.2012. aug. 22. 14:29
11/21 anonim válasza:
... vagyis arról, hogy a legtöbben színjátékot játszanak, és NINCS emberi kapcsolatuk egy sem, csak elhitetik magukkal is (jó keményen :P), hogy van, és hogy ez így van jól. Pedig jaj de mennyire, hogy nem.
12/21 anonim válasza:
A magamfajta szaremberek látod, hülyeségeket irkálnak ide. Köze nincs a valósághoz :)
13/21 anonim válasza:
Akkor a keménységről szerintem különböző dolgokat gondolunk. A keménységet nem úgy értettem, hogy machóság van, hanem, hogy nem kell benézni a "de cuki vagyok" feelinget és erélyesnek kell lenni, különben mindig csak pótolni fogsz és nem érted miért dobnak ki mégis, úgy hogy még te igyekeztél és neked lett bemondva, hogy kevés vagy.
14/21 Golan Trevize válasza:
Előfordulhat, hogy meleg vagy.
De az is lehet, hogy női hormon túltengésed van.
15/21 A kérdező kommentje:
Meleg nem vagyok, mindig is a lányokhoz vonzódtam, talán már túlságosan is, csak féltem kezdeményezni sokszor. Manapság sem könnyen kezdeményezek lányoknál, mert úgy érzem nem lenneék elég nekik, nem tudnám megadni, azt, amire vágynak, mind lelkileg, mind anyagilag.
2012. aug. 22. 15:33
16/21 anonim válasza:
én is ilyen vagyok csak nem mutatom ezt ki mert a csajoknak inkább alfahímség kell ezt jegyezd meg.
azért nincs magadfajtádnak bnője, mert szar sz@rnak a fejedre mivel nem vagy alfahím
ennyi. alkalmazkodj
F19
17/21 anonim válasza:
hogy csinálsz úgy mintha alfahím lennél? vagyis ez így mit takar? miket kell csinálni, hogy kell viselkedni?
18/21 Golan Trevize válasza:
Az alfahím a többi hímen is időnként imitált hágással mutatja meg, hogy csak az ő joga a falkában párosodni.
20/21 anonim válasza:
olvasd el a BAD boys lifestyle könyvet oszt megtudod miket kell csinálni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!