Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kész vagyok. Ti mit tennétek a helyemben?
miért úgy akarnak találkozni, hogy te is ottvagy?
mondd el a barátnődnek, biztos, hogy megérti! ha nem, akkor nem is a barátnőd. de tedd hozzá, hogy már ez nálad régóta tart, nehogy azt higyje, hogy el akarod szeretni tőle.
a holnapot még töltsétek együtt, aztán mondd csak meg (szerintem)
A helyedben én elmennék velük.Ők nem tudhatják,hogy te mit érzel,így a barátnőd csak szimplán elhívott valahova,nem tud tekintettel lenni az érzelmeidre mert nem tud róluk.
Második lehetőségként fennáll,hogy beszélsz a barátnőddel,és beszámolsz a dolgokról,valamint,hogy emiatt nincs kedved velük menni.Az igazi barátok megértik az ilyesmit.
Összeveszni meg teljesen felesleges,csak a barátságodat tennéd vele tönkre,és semmit nem nyersz rajta.Itt is az a legjobb dolog,ha beszélsz vele.
a kialakult helyzetről meg csak annyit,hogy tudni kell veszíteni,már nem tehetsz semmit.Próbálj meg annak örülni,hogy a barátnődnek sikerült,és lépj túl ezen. :)
kicsit átérzem a dolgot..(a volt barátom megbeszélte a barátnőmmel, hogy majd együtt fognak suliba járni..persze a volt barátom ötlete volt, gondolom kiakart tolni velem..mert jól tudja, hogy mi már évek óta együtt járunk suliba..ja meg elkezdtek eléggé "jóban" lenni mostanság szóval elég fura lenne egész évben együtt menni velük..
a kérdésedre a válaszom: én elmennék a helyedben de mondanám a barátnőmnek, hogy azért legyen már még egy fiú is ott(röviden:szervezzenek be egy 4.személyt)..és akkor nem lennél egyedül ha nyalnák-falnák egymást..:)
szerintem azért akarja, hogy ott legyél, hogy játszani tudja az eszét előtted, hogy neki összejött, neked meg nem
pf, szép mondhatom, hagyd őket a francba
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!