Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen az alakom? (képpel)
Kiváncsi lennék a ti véleményetekre :) végülis én megvagyok a testemmel elégdve tudom h kicsik a melleim de ez van nekem pont megfelel :D kort is kérlek tippeljétek meg köszii :))
itt a kép: [link]
Kisgyerek, azt javaslom most állítsd le magad és fejezd be ezt a személyeskedő fröcsögést mielőtt ki nem leszel bannoltatva a fenébe. Nem a véleményeddel volt probléma, hanem azzal, hogy elkezdtél személyeskedve oltani mindenkit, akinek tőled eltérő volt a véleménye. Ezt hívják gyerekes viselkedésnek.
Mellesleg se dagadt, se finnyás, se kocka nem vagyok, ráadásul a női nemet képviselem, így az "impó búza" megjegyzésed is rossz céltáblába repült.
Szerintem a derekad meg a csipőd között nincs különbség,tehát a derekad lehetne vékonyebb...legalábbis én erre mondom általában,h szép alakja van vkinek.De emellett nem vagy kövér,olyan átlagos vagy.
18f
Paff, nem egyező az ízlés, nem is értem miért baj, ha valakinek pl nem tetszik.
Páromnak tuti nem jönne be, mert a husit szereti, ez van, ezért nem meleg valaki... Istenem...
Hát, nem vagy kövér, ez a számládra írható, és a hasad is szép lapos emiatt.
De különösebben nem vagy formás, a melled is túl kicsi, és a derekad illetve a csípőd nem különül el túlzottan egymástól, nem szép a csípővonalad. Márpedig nőiesség szempontjából az az egyik legfontosabb dolog (a mellnél is fontosabb).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!