én is ilyesmi vagyok, bár inkább a bal oldali. én általában vmilyen térdnadrágot szoktam hordani, vannak jófélék, amik azért szellősek. vagy van sok szoknyám, szintén térdig érő, ezeket gyakrabban hordom. és vannak egyberuháim is, szép divatosak, ilyesmik:
szerencsére a szoknyák és a ruhák jól állnak, mert lehet, hogy kicsit duci vagyok, de formás.
ja és felülre simán veszek fel ujjatlant, meg spagettipántos topokat, annyira nem dagi az ilyen alak, h szétsüljél :)
Szerintem gyönyörű alakod lehet, hordhatsz bármit, vagy akár semmit is. :D
24F
Ezen a képen a csaj arca szép,felhivja magára mindenkinek a figyelmét.Ahhoz,hogy hasznos tanácsot adjunk,próbálj meg minnél élethűbb képet keresni.
Szerintem amugy a lényeg,hogy ne hordj csipőnadrágot,feszes felsőket,derékövet, ha nagy cicid van hivd fel arra a figyelmet(v nyakkivágással) és mindenképp hordj magassarkút,mert attól hosszabb lábaid lesznek!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!