Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Hogyan öltözködjek a legujabb...

Hogyan öltözködjek a legujabb divatnak megfelelően?

Figyelt kérdés
a szoknyákról szó sem lehet és az olyan pólókat pedig amiből kilátszik a hasam nem szeretem csak normális választ irjatok lécci köszi!!
2012. ápr. 15. 15:43
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
29%
kopott csőfalmer, lila felső fekete mintával, és ahhoz jól megy a fehér kardigán, vagy széldzseki... kiegészítőnek nehogy felvegyél nyakláncot!! ehhez a szürke sál megy.. és converse cipő, ha van olyanod
2012. ápr. 15. 15:47
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Fekete csőnacihoz mindegyik polo jól megy!(vegyél olyat miből kilátszik a pántod,vagyis lelóg a válladnál),bőrkabát,coverse cipő( ha nemtudod megvenni magasszárútornacipő!
2012. ápr. 15. 15:58
 3/11 anonim válasza:
kor?:)
2012. ápr. 15. 17:10
 4/11 A kérdező kommentje:
12 éves vagyok
2012. ápr. 17. 16:52
 5/11 anonim ***** válasza:
55%
Jesszusom énis 12 éves vagyok, de ennyire nem érdekel a divat.o.o Amugy azt ajánlom hogy téged se, inkább vegyél örök darabokat, amik mindig divatosak. A divat kb. évszekonként tud változni h most mi a menő szal nem valami takarékos/praktikus/jó...
2012. ápr. 19. 21:27
 6/11 anonim ***** válasza:
71%
12 évesen még nem kéne ennyire a divatra koncentrálnod
2012. júl. 4. 15:16
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

[link]

gyerek divat. Amúgy meg könnyű azt mondani, hogy ne foglalkozzon vele, tudtátok, hogy ennyi idősen már igenis foglalkoznak vele, ráadásul mivel pont ilyen fiatalkák még épp ott járnak, hogy aki nem divatos, azt kiröhögik, kicsúfolják, kiközösítik.

Remélem mire nektek gyereketek lesz, eljuttok addig, hogy nem a saját 12 éves korotok időszakával jöttök, hanem képesek lesztek belátni, hogy épp most mi a helyzet és nem kényszerítitek bele a gyereket egy számára kellemetlen helyzetbe, meg abba, hogy utáljon reggelente iskolába menni, mert kiröhögik, hogy miket vesz fel.

Nem kell persze betűre követni a felnőtt trendet, meg a blogot, amit belinkeltem sem arra szántam, hogy most akkor kezdj el ilyen komolyan felöltözni, meg pózolni, de lehet látni, hogy akár a legkisebbektől elkezdve is lehet divatos és praktikus ruhákat találni.

Neked nem kellenek kivágott nagyon szexis felnőttes ruhák, mert azok nem állnának jól. Nem tudom hol laksz és mekkora vagy, de pl. h&mm c&a üzletekben a gyerek osztályon elképesztően jó ruhákat lehet taláni, én mivel picike vagyok még magamra is szoktam ott venni divatos cuccokat, mert olcsóbbak, mint a felnőtt ruhák, és 12-14 évesekre szánt darabok pont jók rám is. Esetleg ilyen helyen, hogy new yorker szoktak árulni xs xxs méretű felsőket is, lehet érdemes lenne megnézned azok talán jók lennének neked méretben.

Magassarkú sem kell neked még, szerintem kényelmes tornacipők, pántos szandálok jó választások lennének.

Farmerrel pedig nem lőhetsz mellé semmi képpen sem, esetleg leggingsel, hosszabb felsővel.

Kiegészítőket sem kell még túlzásba vinned, nagy karika fülbevalók, nagy csilli villi lógós darabok szerintem még nem kellenek neked.

2012. júl. 4. 19:01
 8/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat és az utolsó válaszolónak teljesen igaza van én speciel nem azért öltözök divatosan mert félek ho kiröhögnek... vagy ilyesmi hanem mert szeretem a divatot a szép ruhákat és szeretnék most nyáron is divatosabban öltözködni
2012. júl. 5. 21:51
 9/11 anonim ***** válasza:
A divattal az a baj, hogy mindenki azt hiszi egy térben és egy időbe egyféle divatirányzat van, A Divat, amit követni kell. Közben meg a divat sokkal szerteágazóbb és összetettebb mint azt a legtöbben gondolják. De itt egy link: [link] Ez egy divatblog, amire átlagos, divatbolond emberek tesznek fel képeket magukról, az öltözködésükről. Mind divatos. És még sincs mindenkin ugyanaz a ruha, de még csak nem is hasonlít az öltözködésük. Na, EZ a divat.
2012. júl. 18. 10:46
 10/11 anonim ***** válasza:

Azért nem átlagos emberek... mert ott van pl a rózsaszín hajú Aundrey Kitching aki Saucy modell.De ötleteket érdemes meríteni.Viszont akkor nem leszel egyedi .)

Nadrág és kicsit extrább pólóval és cipővel simán lehet villogni :) Egyébként emlékszem... hogy 12évesen mennyire azt hittem hogy nagy vagyok... most így nézem annyira nem.Ez a középút.Fogadja el mindenki a mostani világot... nekem sem tettszik hogy a 10évesen már az megy ami 20évesen régen, de ez van.

2012. júl. 18. 11:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!