Hogyan öltözködjek a legujabb divatnak megfelelően?
gyerek divat. Amúgy meg könnyű azt mondani, hogy ne foglalkozzon vele, tudtátok, hogy ennyi idősen már igenis foglalkoznak vele, ráadásul mivel pont ilyen fiatalkák még épp ott járnak, hogy aki nem divatos, azt kiröhögik, kicsúfolják, kiközösítik.
Remélem mire nektek gyereketek lesz, eljuttok addig, hogy nem a saját 12 éves korotok időszakával jöttök, hanem képesek lesztek belátni, hogy épp most mi a helyzet és nem kényszerítitek bele a gyereket egy számára kellemetlen helyzetbe, meg abba, hogy utáljon reggelente iskolába menni, mert kiröhögik, hogy miket vesz fel.
Nem kell persze betűre követni a felnőtt trendet, meg a blogot, amit belinkeltem sem arra szántam, hogy most akkor kezdj el ilyen komolyan felöltözni, meg pózolni, de lehet látni, hogy akár a legkisebbektől elkezdve is lehet divatos és praktikus ruhákat találni.
Neked nem kellenek kivágott nagyon szexis felnőttes ruhák, mert azok nem állnának jól. Nem tudom hol laksz és mekkora vagy, de pl. h&mm c&a üzletekben a gyerek osztályon elképesztően jó ruhákat lehet taláni, én mivel picike vagyok még magamra is szoktam ott venni divatos cuccokat, mert olcsóbbak, mint a felnőtt ruhák, és 12-14 évesekre szánt darabok pont jók rám is. Esetleg ilyen helyen, hogy new yorker szoktak árulni xs xxs méretű felsőket is, lehet érdemes lenne megnézned azok talán jók lennének neked méretben.
Magassarkú sem kell neked még, szerintem kényelmes tornacipők, pántos szandálok jó választások lennének.
Farmerrel pedig nem lőhetsz mellé semmi képpen sem, esetleg leggingsel, hosszabb felsővel.
Kiegészítőket sem kell még túlzásba vinned, nagy karika fülbevalók, nagy csilli villi lógós darabok szerintem még nem kellenek neked.
Azért nem átlagos emberek... mert ott van pl a rózsaszín hajú Aundrey Kitching aki Saucy modell.De ötleteket érdemes meríteni.Viszont akkor nem leszel egyedi .)
Nadrág és kicsit extrább pólóval és cipővel simán lehet villogni :) Egyébként emlékszem... hogy 12évesen mennyire azt hittem hogy nagy vagyok... most így nézem annyira nem.Ez a középút.Fogadja el mindenki a mostani világot... nekem sem tettszik hogy a 10évesen már az megy ami 20évesen régen, de ez van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!