Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Milyen az alakom? (képpel)

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen az alakom? (képpel)

Figyelt kérdés

Kiváncsi lennék a ti véleményetekre :) végülis én megvagyok a testemmel elégdve tudom h kicsik a melleim de ez van nekem pont megfelel :D kort is kérlek tippeljétek meg köszii :))

itt a kép: [link]

2012. aug. 23. 14:00
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
11%
Perfect, Perfect, Perfect. Ne hallgass a sok impotens búzára, hogy "csirke" combod van. Szerintem te tökéletes vagy! Sose veszísd el az alakodat! 18-16 évesnek tippellek. 14/F
2012. aug. 23. 14:19
 12/34 Fülünyúl ***** válasza:

Kedves #11-es:

Nőj fel, ne itt verd a nyálad a többi véleményezőt "le-impóbuzázva", ettől még nem fog járni veled a kérdező.

2012. aug. 23. 14:22
 13/34 anonim ***** válasza:
16%
LoL? Na már elnézést de én csak dicsértem. Lehet, hogy neked az jön be akinek 50 méterről látszik a bordája és comb helyett csont van. Egyébként van barátnőm szinte kiköpött mása a kérdezőnek (alkatilag). Aki erre azt mondja, hogy csirke comb, az egy impotens búza!
2012. aug. 23. 14:31
 14/34 anonim ***** válasza:
Szerintem nagyon szép alakod van, a kis mell ellenére is, az az én szememben sokkal szebb, mint az, ami hatalmas. 15-18 körülire tippelnélek egyébként és lány vagyok. :)
2012. aug. 23. 14:33
 15/34 anonim ***** válasza:
80%
#13: nőj fel tényleg. Attól, hogy valakinek más az ízlése, más tetszik neki még nem lesz impotens búza. Te viszont bizonyítottan egy ostoba suttyó vagy.
2012. aug. 23. 14:34
 16/34 anonim ***** válasza:
16%
Suttyó? Hmm, anyád vigasztaljon! Én magasról lexarom, hogy neked mi jön be, szerintem ez a legjobb testalkat, ha neked más tetszik elfogadom, csak ne csirkézd le.
2012. aug. 23. 14:37
 17/34 anonim ***** válasza:

Ja, elfogadod... látom...

"Aki erre azt mondja, hogy csirke comb, az egy impotens búza!"

Te se menj esélyegyenlőségi ombudsmannak kissrác.

2012. aug. 23. 14:39
 18/34 Fülünyúl ***** válasza:
#17: nem kell vele foglalkozni, csak egy 14 éves "kihaénnem" hülyegyerek.
2012. aug. 23. 14:43
 19/34 anonim ***** válasza:
Vékony vagy, az igaz, de teljesen izomtalan.
2012. aug. 23. 14:52
 20/34 anonim ***** válasza:
0%
Hát igen, hülyegyerek vagyok, mert le merem azt írni ami a fejemben van. Legközelebb meg sem szólalok, úgy látom a dagadt finnyás kockák egyesültek és most egy 14 évessel vitatkoznak. Grat!
2012. aug. 23. 14:56
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!