Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A mai 15-16 éves fiúk miért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A mai 15-16 éves fiúk miért csak dugni akarnak?

Figyelt kérdés
Ebben a hónapban eddig 16 srác írt rám vagy kérdezte meg, hogy "dugunk?". De azt viszont nagyon ritkán kérdezik, hogy lenne-e kedvem ismerkedni.. Pedig én csak egy alig 14 éves SZŰZ lány vagyok..
2012. aug. 23. 00:19
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Ez nem csak most van így ez szerintem mindig így volt csak konkrétan nem mentek oda senkihez és kérdezték meg azt hogy "dugunk?". Egy fiúnak/férfinak kb. 10 mp-en ként eszébe jut egy erotikus gondolat. :D Ennyi idős korban maximumon van a tesztoszteron szint is szóval nincs mit tenni. De nem csak ilyen idősen, magamból kiindulva 19 éves korban is. :D
2012. aug. 23. 01:37
 12/17 anonim ***** válasza:
66%
Kihívó képek, szövegek, viselkedés? Ha ezek megvannak, akkor provokálod őket kb., ne csodálkozz. Ha meg nem, akkor simán jól nézel ki. Ne vedd a szívedre, ne akadj ki, lesz olyan akinek nem csak az ágyába kellesz.
2012. aug. 23. 01:46
 13/17 anonim ***** válasza:
96%

Hát nekem nem csak a dugni akarok!

Jó, persze azt is, de nem az a legfontosabb számomra :)

15/F

2012. aug. 23. 03:21
 14/17 Pj0tr ***** válasza:

Elemezd már ezt a mondatot legyél olyan kedves: "Hát nekem nem csak a dugni akarok!"

A dugáshoz sok ész nem kell, a szeretkezéshez annál több, akárcsak a nyelvtanhoz.

2012. aug. 23. 05:58
 15/17 anonim ***** válasza:
dugni jó dugni finom dugni a tökéletes :D
2012. aug. 23. 10:29
 16/17 anonim ***** válasza:
Én specel csak azért mert még nem találtam olyan lányt akit szerethetnék!16/F
2012. aug. 23. 10:34
 17/17 A kérdező kommentje:
Pedig vannak biztos, csak keresni kell...
2012. aug. 23. 16:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!