Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
13 éves lány vagyok és 18 20 éves fiúk is járni akarnak velem. Ez most azért van mert csak meg akarnak dugni vagy tényleg szeretnek?
olyan vagyok mint a többi gyerek az osztályunkba csak annyi külömbséggel hogy engem nem szoktak egyfolytába csesztetni mert tudják hogy be lesznek oltva
egyébként nem egy drogos cigizős osztályunk van még csak nem is sminkeljük magunkat mint sokan
de pont ezaz hogy nem akarok tőlük semmit
se azt se járni velük semmi
Elképzelhető, hogy azért találnak meg rendszeresen mert olyan stílusod, amit ők felhívásnak éreznek. Ne vedd rossz néven, nem megbántani akarlak, de ha 13 évesen az öltözködésed és a viselkedésed, azaz a stílusod árasztja az erotikát, akkor a fiúk erre így reagálnak. Ezt veheted elismerésnek is, mert gondolom azért öltözöl úgy, hogy szép legyél, s ez sikerül, mert a srácoknak áll cerka és ez ellen akarnak tenni. :D:D
Sokat tévedtem a stílusoddal kapcsolatban?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!