Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Mennyi az a kor, ami alatt/fölött már nem vállalnátok gyereket?
Figyelt kérdés
Ha elgondolkodtatok már ezen, leírnátok hogy mennyi idős korotokban szeretnétek majd gyereket? Még egy kérdés: 36-40 között ti még vállalnátok gyereket? Fiatalabb anyuka esetén, kb 30 körüli. Remélem érthető a kérdés. Kort is írjatok, köszi!2012. aug. 21. 23:32
11/12 anonim válasza:
Sose kéne, de elvben én azt támogatom,hogy 30 -tól 45 ig az ideális. Alatta , főleg tiniként szaporodók rettentő koravének, azok akik meg már középkorúként, azok nagyon vén állatok lesznek, mikorra a gyerek felnő, ha megérik egyáltalán. 30 -45 közt már agyilag, lélekben érettek eléggé az emberek, megvan a karrier, a pénzügyi háttér, kiégtek kellően, kitombolták magukat minden téren, és még korban is rendben vannak ahhoz, hogy felnevelhessék a sarjadékukat.
12/12 anonim válasza:
Én mondjuk nő vagyok, de leírom, nálunk hogy volt. Én 24, férjem 37 volt az első gyereknél, a második két évre rá született. Persze, jobb, ha fiatalabb a férfi, de ma már annyira kitoldóik minden (sajnos). Én azért nem bánom, mert ha hamarabb is lett volna gyereke, elképzelhető, hogy nem is találkozunk össze.
Ja, és 40 évesen sem rugalmatlan meg ilyenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!