Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek ennyi év magány után?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ennyi év magány után?

Figyelt kérdés
Most már annyira megvisel a 23 évnyi magány, amiben szenvedek, hogy teljesen frusztrált vagyok, és nem sok dolgot élvezek már az életben. Férfi vagyok, soha nem volt senkim, és dühömben képes lennék végzetes dolgot tenni.
2012. aug. 21. 12:16
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Valahogy ez az egyedüllét már kikészít. Szinte mindig azt kell hallgatnom a barátaimtól, hogy ők mennyire sikeresek, ami persze alapvetően nem gond, csak bennem ott lappang a düh, hogy én miért vagyok annyira szerencsétlen. Ha felhozom, hogy soha nem volt barátnőm, ők is mindig mondogatják, hogy ne aggódjak, ne idegeskedjek, és élvezzem az életet. Ők, akik hosszú kapcsolatban vannak, vagy egyszerűen sokkal több tapasztalatuk van a nőkkel...persze, hogy könnyen jár a szájuk.
2012. aug. 21. 12:34
 12/20 A kérdező kommentje:
És akkor az itthoni környezetről nem is beszélve, mert néha bolondok házában érzem magamat 1-2 személy miatt.
2012. aug. 21. 12:35
 13/20 anonim ***** válasza:

"Szinte mindig azt kell hallgatnom a barátaimtól, hogy ők mennyire sikeresek, ami persze alapvetően nem gond, csak bennem ott lappang a düh, hogy én miért vagyok annyira szerencsétlen."

A szerencse csak töredéke a sikernek. Ez itt komoly gond, hogy mások sikere csak dühöt és irigységet vált ki belőled. Bizony így egész életedben sikertelen leszel és szerencsétlennek fogod magad érezni. Pedig csak egy nyafogó, irigy, lusta ember vagy.

2012. aug. 21. 12:40
 14/20 A kérdező kommentje:
Nem arról van szó, hogy sajnálom a barátaimtól a sikerüket, de mégis mi más izgatja legjobban az embert, ha nem a saját dolgai?
2012. aug. 21. 12:44
 15/20 A kérdező kommentje:
Némelyiknek szerintem fogalma sincs, hogy nekem ezzel inkább ártanak annak ellenére, hogy nem ezzel a szándékkal teszik.
2012. aug. 21. 12:46
 16/20 A kérdező kommentje:
Ráadásul nem értem, hogy ők maguk miért keresik a társaságomat, amikor egy sz*r kis senki vagyok?
2012. aug. 21. 12:59
 17/20 anonim ***** válasza:
ahelyett hogy a gép előtt gubbasztanál a 4 fal között ki kéne menned ismerkedni, társaságba járkálni...most az hogy itt sajnáltatod magad és játszod a mártírt nem lesz jobb...senki nem fog oda menni hozzád, hogy " Hello, én leszek a barátnőd"...főleg egy olyan pasashoz nem fognak oda menni aki "kanállal vagdossa az ereit..."...kicsit el kéne gondolkoznod, ahelyett hogy depizel és csak fel stresszeled magad...
2012. aug. 21. 13:52
 18/20 anonim ***** válasza:
önértékelési problémáid vannak, de ez sajnos természetes, mivel nincs az ellenkezőjére tapasztalatod, próbálj találni valamit amiben jó vagy, és értékesebbnek vélheted tőle magad :)
2012. aug. 21. 14:38
 19/20 anonim ***** válasza:
ez elűzné a frusztrációt :)
2012. aug. 21. 14:38
 20/20 anonim ***** válasza:
az ilyen mértékű önbizalomhiány nem jön be a lányoknak, ha te ilyennek làtod magad, más is ilyennek lát majd
2012. aug. 21. 16:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!