Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek így unalmas?

Figyelt kérdés

3 éve vagyunk együtt. Sajna egyikük sem nagy társasági ember, én meg végképp nem. Nincs önbizalmam, nehezen szólalok fel társaságban.

A barátommal általában kettesben vagyunk, nincsenek közös barátaink, akikkel elmehetnénk valahova. Ha ő dolgozik én általában unatkozom, ugyanis nem tudok senkit sem felhívni, hogy találkozzunk, teljesen magányosnak érzem magam.

Nagyon szeretem vele képzelem el a jövőt, viszont ez hosszú távon árthat nekünk, és esetleg ha ő nem akarja folytatni, nem tudok kihez menni, senkim nincs rajta kívül.

Van vagy volt más is ilyen helyzetben, mit tudok csinálni, hogy máshogy érezzem magam?

2012. aug. 13. 17:16
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
változtass...ismerkedj...stb...ez csak rajtad áll. senki nem fog oda menni hozzád, hogy akkor most "én leszek a barátod"..
2012. aug. 13. 17:19
 2/13 anonim ***** válasza:
45%
Szerintem ez a kérdés kétségkívül unalmas.
2012. aug. 13. 17:20
 3/13 anonim ***** válasza:
Kicsit egyhangú,de van ilyen. Amúgy dolgozol?Mert ott tudnál haverkodni,és rögtön nem lennél magányos.
2012. aug. 13. 17:23
 4/13 A kérdező kommentje:
Még tanulok, de nehezen ismerkedek, vannak bennem gátlások. A közös társaságtól azért félek, mert nem szeretném, ha a barátom nálam csinosabb lányokat látna, és rájönne, hogy jobbat is találhatna nálam.
2012. aug. 13. 17:27
 5/13 anonim ***** válasza:
75%

> mert nem szeretném, ha a barátom nálam csinosabb lányokat látna, és rájönne, hogy jobbat is találhatna nálam.

LOLOLOL. Akkor zárd a pincébe. Én kinyírnám magam a helyében, komolyan.

2012. aug. 13. 17:31
 6/13 anonim ***** válasza:

Mindenhol vannak lányok, ezt nem tudod kivédeni. Meg kell bíznod benne, máskülönben tényleg tönkre fog menni a kapcsolat.

Hány évesek vagytok?

2012. aug. 13. 17:31
 7/13 anonim ***** válasza:

"barátom nálam csinosabb lányokat látna, és rájönne, hogy jobbat is találhatna nálam"

Nézd a barátod,amint nincs melletted,máris ki van téve a kísértésnek.Ez ne akadályozzon meg,hogy haverkodj lányokkal;)

2012. aug. 13. 17:34
 8/13 A kérdező kommentje:
20, 21. Tudom, hogy siralmasan hangzik, nem tehetek róla, ha együtt vagyunk akkor is +nézi a nőket, és ez engem nagyon bánt, szóltam is emiatt neki, de semmi változás. Tudom, hogy az önbizalmammal vannak problémák de ezen nem tudok túllépni
2012. aug. 13. 17:35
 9/13 anonim válasza:
Mennyi idős vagy? Ő az eső barátod?
2012. aug. 13. 17:40
 10/13 A kérdező kommentje:
20 vagyok, nem ő az első. Volt előtte egy komolyabb és 2 futó, gyerekes dolog.
2012. aug. 13. 17:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!